• For abonnenter

Sådan lykkes ged

Når der går ged i den, behøver det ikke at betyde, at det er noget skidt. For her taler vi om gedekød, som i disse år oplever en stigende popularitet som madvare. Fordi det smager godt og er fattigt på fedt og kolesterol.

De typiske kødgeder, der i dag opdrættes og slagtes i Danmark, er den nubiske ged og boer-geden - og krydsninger mellem de to racer.

Kødet minder en del om kalv, men kan også smage af vildt - lidt afhængigt af race og alder.

Endnu er det ikke sådan, at den almindelige slagter eller det lokale supermarked har gedekød i køledisken, men det kommer nok.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.