Seneste Boligreportage
20.07

Miniature-lejlighed i historiske rammer

24-årige Ditte Lindberg Mortensen vægter historie, stemning og charme højest. Store rum og moderne bekvemmeligheder kan hun derimod sagtens undvære, hvilket hendes kun 35 kvadratmeter store lejlighed vidner om.
15.07

Arkitekttegnet 70'er-villa blev til familiens drømmehus

Mia og Jonas Lønborg Mikkelsen har altid vidst, at de gerne ville tilbage til den lille by Stensballe uden for Horsens, hvor de begge er vokset op. Her har de skabt en moderne familiebolig i et arkitektegnede murstenshus fra 70'erne, som de efter seks års renovering stadig har lyst til at udvikle videre på.
22.06

Selvbyggeren på Sluseholmen

Designer Kasper Boye har sat sit tydelige designaftryk på den ellers hvide og lidt sterile lejlighed beliggende på Københavns nye havnefront.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Ph.d.-studerende om Aarhus-borgmester: »Decideret racistiske udtalelser om somaliere«

Jamal Abdi
Intet sted er racisme og diskrimination af minoriteter tydeligere end i forhold til det somaliske mindretal. Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad man kan tillade sig at postulere om somaliere i den offentlige debat.
Redaktionen anbefaler

Gården i Trige er ramme om bolig, kontor, showroom og lager

»Hvis ikke jeg havde kontor og showroom, hvor vi bor, så kunne det ikke fungere,« siger iværksætter Camilla Schram og mor til tre, der bor på en landejendom uden for Aarhus. Herfra styrer hun sit luksusbrand inden for rengøringsprodukter og familielivet.

De har skabt en frodig oase i byen

Jerôme og Karine Clynckemaillie har indrettet et hus til svigerforældrene i nabohuset til byens botaniske have. Selv om huset ligger midt inde i Nantes, har de skabt en frodig oase.
Samsung går nye veje med sine helt trådløse earbuds
Buds Live er et anderledes på bud på helt trådløse in-ears. De små bønner tilpasser sig ørets form og har intelligent teknologi til at lukke lyd ind og ud, så du kan være i kontakt med omgivelserne, samtidig med at du fordyber dig i din yndlingsmusik. 
Se flere
Badegæster på hotspotstrand: »Når vi ikke kan holde god afstand til andre, så daffer vi«
Der er stor forskel på byens corona-hotspots. Mens den spanske trappe i Aarhus midtby fredag formiddag stort set var mennesketom, tiltrak fredagens sommervejr badegæster i stort antal på Den Permanente i Risskov. 
Se flere