<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Boligreportage
12.10

»Det er et kæmpe privilegie at bo så fantastisk et sted«

Sådan siger Mette Stannow, der bor med sin familie for foden af Mont Blanc i Chamonix i Frankrig. Udsigten fra terrassen til det knejsende bjerg med de sneklædte tinder er hun så vild med, at de seneste tre års bygge- og renoveringsprojekt har været det hele værd.
05.10

Designerens udesignede hjem

Hjemme hos designer Charlotte Brandt er møblerne valgt ud fra praktiske hensyn, og hele familien på fem sætter deres præg på indretningen – dog »lidt koordineret eller censureret af mig indimellem,« indrømmer Charlotte Brandt.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler
Kunsthåndværkernes ø: Shop særlige julegaver langt væk fra alt
Et besøg på Bornholm i tiden op mod jul er ikke alene en oplevelse for alle kræsne sanser, men giver også mulighed for at købe unikagaver hos øens mange højt anerkendte keramikere og glaspustere. Og så kan man supplere med lokale gastronomiske lækkerier. 
Se flere
Jul i coronaens tid: 
»Når traditionerne brydes, giver det anledning til at spørge, hvad vi gerne vil med julen og med hinanden«
Danskerne skal i år fejre jul under en pandemi, og det kan give anledning til at reflektere over, hvad der er vigtigt ved højtiden og eventuelt at nytænke den – det kan ske via sociale medier, opdeling af familien, julekurve og fotoalbums, lyder det fra kultursociolog og psykolog. 
Se flere
Viden
Er borger-videnskab kun for dem med viden og magt?
Borgervidenskab – citizen science – hyldes normalt for at demokratisere og bygge bro mellem forskning og samfund. Men forsker mener, at det måske kan have den modsatte effekt. 
Se flere