Bagepensel - nu med tank

Kender De det? Pludselig er ens køkkenskabe og skuffer fyldt med maskiner og underlige dippedutter, som man for længst har glemt brugen af.

Lige indtil den dag, hvor man får endnu et avanceret køkkenredskab, og der ikke kan stables mere ind i skabe og skuffer. Ud med alle maskinerne og dimserne.

Herligt. Alt kan nu stå pænt og ordentligt... Lige indtil man læser om et nyt avanceret køkkenredskab, som kan lette den travle husmoders hverdag.

Som den ny type madlavningspensel fra Mastrad, der ifølge firmaet både sparer tid og en masse drypperi. Penslen har nemlig en indbygget beholder, som rummer »rigelige mængder æg, olie eller marinade«.

En helt speciel bage- og marinadepensel, hvis hoved er udstyret med ekstra mange silikonebørster, som i sig selv kan indeholde meget olie, marinade eller æg. Dertil kommer, at penslens skaft i virkeligheden er en beholder, som kan påfyldes ved at skrue penselhovedet af og hælde i. Man kan også trykke på beholderen og derefter suge mælk eller olie direkte op i den. I princippet ligesom en gammeldags blækfyldepen.

Ikke nok med det: »Som en sjov detalje er Mastrad-penslen designet som en blæksprutte«.

Alt bliver således meget lettere, når man ikke skal stå med en skål, hvori man dypper den "gammeldags" pensel med det til følge, at man risikerer at dryppe der, hvor der ikke skal være olie eller marinade.

liselotte.klitgaard@jp.dk Penslen fås i blå, rød, hvid og lilla. Importøren KitchenArt Scandinavia oplyser nærmeste forhandler på tlf. nr.

7023 3940.

Normalpris: 89,95 kr.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen