Ud af kattepinen

Den allersidste om katte i den her runde kommer fra Aase L., Næstved, der ikke ønsker sit fulde navn i avisen. Det er lidt imod reglerne, når det gælder kommentarer.

Her plejer vi stædigt at kræve navn efterfulgt af bynavn som minimum. Men lad det nu gå for denne gang. Det gælder jo kattens vel.

Aase L. skriver: »Her er et tip om katte, som jo altid kan få folk op af stolene. Efter knap et år i et nybygget dobbelthus og med en totalt nyanlagt have strides naboens kat og jeg lidt om mit staudebed. Katten mener, at al løs jord og udlagt flis tilhørere den, og efter forgæves brug af Kat-Væk, vandpistol og kyselyde fandt jeg fidusen.

De tynde grønne net, som egentlig er beregnet til frugttræer, kan fint lægges ud på jorden. De pynter ikke, men de gavner. Katten kan ikke lide at træde på det, og den kan ikke skrabe toppen af mine nye sarte stauder. Dyrplageri? Katten skulle jo bare vide, hvor let de net går i stykker. Og naturligvis skal man holde øje med bedet, indtil vanen med at gå udenom sidder der.«

Tak for brevet. Så kan man jo med rette undre sig over, at de Næstvedkatte holder meget af flis, selv om formanden for Katten Værn netop anbefaler flis som et værn mod uønskede kattebesøg.

Men ikke flere kommentarer om katte i den her omgang, tak.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen