• For abonnenter

Kunsthåndværker har spolet tiden tilbage i sin lejlighed fra 1924

Renovering ordner man da selv – det mener Anette Fogh Aagaard, der selv har påtaget sig flere krævende projekter for at føre sin københavnerlejlighed tilbage til sin oprindelige stil.

Artiklens øverste billede
Anette Fogh Aagaard har banket puds af ydervæggen ved altandøren for at få de rå mursten frem. Hullet i væggen til køkkenet er monteret med gamle vinduer fra en venindes hus i Brønshøj. Foto: Jan Ove Kristensen

Det var et lidt trist og medtaget syn, der mødte Anette Fogh Aagaard, da hun for første gang var inde og se den lejlighed, hun var blevet tilbudt på Østerbro i København. Lejligheden lå i en andelsforening, men havde i alle årene været lejet ud til en ældre dame, som nu skulle på plejehjem.

Hun husker, at væggene var malet i de farver,

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.