Fiats nye lillebjørn vågner

Der er kun et par uger til, Fiat for alvor holder den kommende Panda over dåben: Officiel verdenspremiere og de første prøvekørsler kører her i december. Og til premieren har italienerne afsløret den nye mini dryp for dryp: Først bilen udefra og nu bilen indefra.

Artiklens øverste billede
Fiat Panda er fornyet fra ende til anden med langt blødere former. Den vokser en lille smule, men er fortsat Fiats mindste. Teknisk set ventes der en blanding af kendt teknik og fabrikkens nye, tocylindrede motorer. Foto: Fiat

Italienerne oplyser ikke, hvilken variant af den kommende Panda, de viser på de netop offentliggjorte billeder, men det er næppe den billigste.

Alligevel viser billederne, at Panda med den kommende generation er på vej mindst et skridt op af luksus-stigen.Endnu er der intet om priserne på den nye lille bjørn fra Fiat - men med den rasende priskrig er der ingen tvivl om, at Panda 2012 vil kunne fås fra langt under 100.000 kr. Ellers har den ingen chance på det danske marked, der lige nu domineres af Kia Picanto til fra 88.000 kr., og inden længe antagelig af den kommende Volkswagen up!, der lanceres til lige knap 90.000 kr. for billigste udgave.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen