RokokoPosten

Satire: Tidligere prostitueret: Nu er jeg lykkelig medieluder

Engang var Tanja Rahm prostitueret. Nu har hun stor succes som medieluder, der nyder sin magt til at sno journalister om sin lillefinger med populistiske kampagner.

Foto: viewapart/Bigstock

»En fortælling om magteløse kvinder og grådige, sexhungrende mænd. En flok kendisser uden tilstrækkelig kendskab til emnet. Og nogle svage kvinder, der har været uheldige i livet.«

Sådan lyder opskriften på, hvordan man får sig selv i medierne, fortæller den tidligere prostituerede Tanja Rahm, der i dag ernærer sig som terapeut og medie-luder.

»Engang troede jeg, at man kunne blive lykkelig af den opmærksomhed, man fik fra mænd, der købte sex. Men det viste sig hurtigt, at disse mænd er klamme og ynkelige og slet ikke forstår en kvindes behov. Heldigvis har jeg i stedet haft held til at skabe en fortælling om min fortid, som medierne sluger råt,« fortæller hun.

Branchen skal straffes

Hendes seneste tiltag som medieluder er en kampagne, der skal få danskerne til at tage stilling til prostitution.

»Det skal selvfølgelig forstås sådan, at man skal tage stilling på en måde, så man ender med at gå ind for et forbud,« siger hun.

Branchen skal nemlig straffes for det nederlag, den gav hende, mener hun. Det er en hård kamp, men heldigvis får hun lige netop den følelse af magt over andre, som prostitutionslivet forsømte at give hende.

»Det er opløftende at opleve, at jeg kan sno journalisterne om min lillefinger, bare jeg lægger ansigtet i de rette folder og iscenesætter mig selv som et offer for en branche, som ingen trives i,« smiler hun.

Ligeglad med sandheden

Hun er klar over, at både forskere og andre tidligere og nuværende sexarbejdere kritiserer kampagnen for at ude af trit med sandheden. Men det bekymrer hende ikke.

»Jeg er helt ærligt ligeglad med sandheden. Det kan da godt være, at et forbud først og fremmest vil ramme dem, der i forvejen har det svært. Men jeg er nødt til at skyde skylden på sexbranchen. Ellers ville jeg jo være nødt til at indrømme, at andre kan klare noget, jeg ikke selv kunne,« siger hun og slutter:

»Jeg blev udnyttet og ydmyget. Nu bliver jeg hyldet som helt. Så hvis jeg træder andre ned på min egen vej op, er det bare ærgerligt. Jeg er en lykkelig medieluder, og det er det vigtigste for mig.«

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Magasin kan blive solgt

Ejeren af den danske varehuskæde Magasin, britiske Debenhams, overvejer at skille sig af med kæden. Finans
RokokoPosten

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm. Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Quiz
Se flere quiz
Annonce
krydsord
figur iq
nyhedsquiz
Nyhedsquiz
sudoku
biblioteksvagten.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her