Bagsiden

92-årig vinder milliongevinst

Danmarks ældste deltager i tv-programmet "Hvem vil være millionær?" kunne i aftes sammen med sit barnebarn forlade den varme stol med en check på en million kroner.

I går kunne vi konstatere, at spilleheldet bor på Amager. Her er der to personer, der hver har vundet over 30 mio. kroner i Lotto i år. I aftes kunne vi så se, at heldet har bevæget sig til Fyn, men fynboerne er ikke alene heldige - de er også ualmindeligt velorienterede.

Det beviste den 92-årige Lis Gudbrand, der sammen med sit barnebarn Søren Gudbrand vandt hovedpræmien på en mio. kr. i quizprogrammet "Hvem vil være millionær?" mandag aften på TV 2.

Ældste deltager

De to generationer af familien Gudbrand bor begge i Odense og deltog i en specialudgave af det populære quizprogram, hvor børnebørn og bedsteforældre deltager sammen.

Lis Gudbrand er Søren Gudbrands mormor, og med sine 92 år er hun den ældste deltager, der har været med i programmet i Danmark. Søren Gudbrand er et af hendes otte børnebørn, og de kunne sammen opleves i tv-programmet allerede i sidste uge, hvor de på grund af tidsmangel blev afbrudt. Derfor blev programmet først afsluttet i aftes, da de to deltagere vandt hovedpræmien, og det skabte stor jubel blandt publikum i studiet. Det er kun fjerde gang i quizzens danske historie, at den store gevinst bliver udbetalt.

rasmus.blicher@jp.dk

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Quiz
Se flere quiz
Jyllands-Posten krydsord og tværs, sudoku
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her