James Bond langer ud efter realitystjerner

Daniel Craig er træt af folk, der er kendte for at være kendte.

Da han giftede sig med skuespillerinden Rachel Weisz tidligere på året, skete det uden pressens bevågenhed og fuldkommen privat. Først bagefter kom det ud, at der havde været et bryllup.

Og det er sådan, Daniel Craig ønsker at beholde sit privatliv.

Derfor gør det ham også rasende, at realitystjerner som for eksempel de berømte Kardashian-søstre tror, at de kan invitere pressen med indenfor i deres hus og lade dem være med til alt, der sker i deres liv - og så lige pludselig vende om på en tallerken og forlange et privatliv.

Kan ikke privatliv tilbage

- Man kan ikke købe sit privatliv tilbage. "Åh, nu vil jeg være alene". Fuck dig. Vi har været i din stue. Vi var der, da du fødte. Du filmede det for os og viste os din moderkage, og nu vil du have noget privatliv?, siger Daniel Craig til GQ Magazine.

James Bond-stjernen, der lige nu filmer den 23. film i rækken om den galante agent, er også bange for, hvilken indflydelse realitystjernerne har på de unge.

- Man ser deres serie og tænker "er alt, hvad jeg skal gøre, virkelig bare at opføre mig som en fucking idiot på tv, og så vil jeg få udbetalt millioner?, revser Daniel Craig Kardashian-familien.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen