*

Eurodan Huse

Bo rentefrit det første år

eurodan-huse har netop lanceret et nyt koncept, hvor du nu kan bo helt rentefrit i dit nybyggede drømmehus i det første år.

Artiklen er leveret af

Økonomien spiller en kæmpe rolle, når din boligdrøm skal realiseres. Derfor er huskøbere afhængige af renten, som de typisk følger tæt både før, under og efter byggeprocessen.
Men den bekymring ønsker byggefirmaet, eurodan-huse, nu at gøre op med, så boligejerne kan slippe de økonomiske skrupler og nyde det nye hus det første år uden bekymringer.

eurodan RENTEFRIT

Netop nu lancerer eurodan-huse derfor en helt ny boligpakke, hvor de tilbyder at finansiere renterne på dit realkreditlån de første 12 måneder baseret på 80 pct. af anskaffelsessummen.
På den måde kan du altså bo gratis det første år i dit nye drømmehus uden at skulle betale renter.
Thomas Dahl, adm. direktør i eurodan-huse, fortæller om baggrunden for det nye koncept:

”Vi ønsker naturligvis som byggevirksomhed at differentiere os fra konkurrenterne, men vi ønsker først og fremmest at optimere og udbygge vores produkt ved også at hjælpe med at tage ansvar for økonomien og skabe tryghed for kunderne,” begynder han og fortsætter:

”Det er mere end blot en økonomisk gulerod. Vi ønsker at bringe det et andet sted hen, hvor vi ikke kun bygger huse, men hvor vi også hjælper kunderne med at gøre finansieringen til deres drømmehus nemmere og mere trygt. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med Jyske Bank, og der findes faktisk ikke noget lignende på det danske boligmarked i øjeblikket.”

Forudsætninger og vilkår for at opnå eurodan RENTEFRI
  • Værdien af 1. års nettorenteudgift beregnes ud fra Jyske F1 boligfinansiering med afdrag baseret på 80 pct. af anskaffelsessummen.
  • Der udbetales en værdi svarende til 1. års nettorenteudgift (efter skat).
  • Fradragsværdien er indregnet med 32 pct.
  • En forudsætning for udbetaling af 1. års nettorenteudgift er, at entreprisekontrakten gøres ubetinget senest fire måneder efter indgåelse af betinget entreprisekontrakt.
  • Kunden skal senest ved garantistillelse til eurodan-huse være helkunde i Jyske Bank. Helkunde betyder, at hustandens samlede bank- og realkreditforretninger føres i Jyske Bank.
  • Beløbet svarende til 1. års nettorenteudgift afregnes ved indflytning.

Både rådgivning og finansiering

eurodan-huse har indgået en samarbejdsaftale med Jyske Bank om en både hurtig og god boligfinansiering af de nybyggede huse fra eurodan-huse.

Hos eurodan-huse tilbyder de dog altid rådgivning omkring totaløkonomien i dit byggeprojekt, inden projektet sættes i søen:

”Vi skylder hinanden at sidde med noget, der er realistisk at bygge for kunden. Sammen opstiller vi derfor et budget, som giver kunden luft i dagligdagen til faste udgifter såsom bil, forsikringer og måske til de lidt mere spontane udgifter som ferier og større indkøb.”

Herefter overdrages finansieringen - hvis kunden vel at mærke ønsker det - til Jyske Bank, og det samarbejde er Thomas Dahl ikke ked af:

”Det er bestemt et samarbejde, som vi står på mål for. Det er den rene vare, og vi har helt styr på, at Jyske Bank ikke kommer med en overraskelse i ærmet, når du har boet i dit hus i et år.”


eurodan-huse er landets største familieejede husfirma og bygger i hele landet.
 

Læs mere på www.eurodan-huse.dk

2 Thomas Dahl er som adm. direktør i eurodan-huse glad for at kunne tilbyde et rentefrit første år til kunderne.
”Det er mere end blot en økonomisk gulerod. Vi ønsker at bringe det et andet sted hen, hvor vi ikke kun bygger huse, men hvor vi også hjælper kunderne med at gøre finansieringen til deres drømmehus nemmere og mere trygt.” Thomas Dahl, adm. direktør i eurodan-huse

Følg
Jyllands-Posten
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Bo rentefrit det første år

eurodan-huse har netop lanceret et nyt koncept, hvor du nu kan bo helt rentefrit i dit nybyggede drømmehus i det første år.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

En familievirksomhed bygget på tillid

For 37 år siden opførte bygningskonstruktøren Niels Christian Dahl det første hus, og siden har mere end 10.000 eurodan-huse set dagens lys. I dag er det sønnerne Thomas og Rasmus, der står i spidsen for den familieejede virksomhed med godt 140 ansatte.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Materialer for enhver smag

eurodan-huse appellerer til alle typer mennesker og pengepunge, og derfor fås materialerne i ligeså mange forskellige farver og kvaliteter.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Det betaler sig at rive ned og bygge nyt

Tendensen med at rive gamle huse ned for at bygge nyt griber fortsat om sig i hovedstaden og de større byer, og ifølge landets største byggekæde, eurodan-huse, kan det godt betale sig.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Byggeprocessen - fra drøm til virkelighed

Hos eurodan-huse er kunderne i trygge hænder igennem hele byggeprocessen. De bærer ikke selv det overordnede ansvar, men til gengæld har de en høj grad af medindflydelse.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Skærpede byggeregler fra årsskiftet

Fra årsskiftet strammes lovkravene til nybyggede huse yderligere i forhold til eksempelvis isolering og energiforbrug, men hos eurodan-huse er de godt forberedte.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Tryghed følger med i handlen

Tryghed og sikkerhed imod indbrud er noget, som rigtig mange nybyggere er opmærksomme på, når de har investeret i et helt nyt hus. Derfor har eurodan-huse sammensat en tryghedspakke.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Tryghed i betalingen

Når du vælger et eurodan-hus, får du det bedste familiehus til prisen, budgettet skrider ikke, og du skal først betale for det, når drømmehuset står helt færdigt og klar til at sætte nøglen i.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Byggepriser kan være en jungle

Det kan være svært for kunderne at overskue priserne på husbyggermarkedet og dermed også vanskeligt at gennemskue, hvad man reelt får for pengene.
Annoncørbetalt indhold Eurodan Huse

Bliv medbygger og spar penge

eurodan-huse tilbyder kunderne at være medbyggere, hvis de har tid, lyst og håndværksmæssige evner til at gå i gang med den opgave, det er, selv at hjælpe med at bygge sit eget hus.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her