Derfor vælger de lokale i Randers Brikk som deres ejendomsmægler

Ejendomsmæglerbranchen har længe kæmpet med historier om falske fremvisninger, uigennemsigtige salgsprocesser, en forbrugertillid, som er i bund, samt skyhøje salærer. Problematikker, som Brikk Ejendomsmægleren mener at have fundet løsningen på.

Artiklens øverste billede

Den perfekt balance mellem innovation, teknologi og traditionelle metoder.

Intentionen er klar, Brikk ønsker at puste nyt liv i en branche som ikke har ændret sig besynderligt i flere år, på trods af den digitale udvikling, og de muligheder som følger med. Som Brikk selv udtrykker det ønsker de at gøre bolighandel smartere, bedre og billigere. Alt sammen til gavn for sælgerne.

Brikks virksomhedsstruktur er tilpasset den digitale udvikling – de fysiske butikker er sparet væk, og ejendomsmæglerne arbejder hjemmefra i deres lokalområde. Denne struktur resulterer i færre faste omkostninger, hvorfor Brikk kan tilbyde et fast lavt salær fra 12.500 kr. Et salær som, udover at inkluderer alt fra a-z, også indeholder skræddersyede digitale markedsføringskampagner. Brikks boligsælgere øger dermed antallet af potentielle købere, og hermed boligsalgets hastighed. Virksomhedens øget fokus på digital markedsføring har resulteret i at Brikk er Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler, ifølge en undersøgelse

udgivet i Berlingske i samarbejde med Boliga. Brikk oplever mange henvendelser fra boligsælgere i hele landet, i store byer så som Odense arbejder ejendomsmægleren Brikk på højtryk.

Virksomhedens innovative og teknologiske løsninger synliggøres i b.la. Brikk Hubben, en platform hvor kunder nemt kan følge deres boligaktivitet, få feedback på fremvisninger samt kommunikere direkte med potentielle boligkøbere. Løsningen er simpel, men har resulteret i en høj gennemsigtighed for boligsælgerne, hvilket afspejles i, at virksomheden er en af Danmarks bedst anmeldte ejendomsmæglerkæder på Trustpilot.

Selvom den nye tilgang for nogle måske kunne lyde skræmmende, kan man som kunde hos Brikk være helt rolig. Virksomhedens mæglere har nemlig massere af erfaring fra andre af de traditionelle kæder, og flere er tidligere ejere og indehavere af traditionelle mæglerbutikker. Hos ejendomsmægleren Brikk i Randers sidder mægler Henrik Ramm, som igennem sine mange års erfaring som ejendomsmægler sikrer en god og tryg bolighandel. Erfaringen er opbygget hos etablerede kæder som DanBolig og home, hvor han også selv har haft egen butik.

Henrik selv fortæller: “Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig”.

Succes i Randers

Det er med stor succes at Brikk ejendomsmægleren, har fundet vej til Randers. I løbet af de seneste år har Brikk vundet frem på markedet, og udfordrer i dag flere af de etablerede spillere i branchen. Både i Randers og på landsplan placerer Brikk sig på listen over Danmarks 10 største mæglerkæde. Og virksomheden har i dag solgt mere end 25 boliger i Randers kommune, og flere på vej.

Succesen i Randers er ikke uventet

For Brikks medstifter og indehaver, Sebastian Kirchhoff, kommer succesen i Randers ikke som en overraskelse “Generelt påpeger vores sælgere at de haft haft et kæmpe indblik i processen, når de har fået solgt deres bolig. De har fra start til slut kunne følge med i aktiviteten på deres bolig, og ikke stået i blinde og bare ventet på at deres mægler har stukket dem en købsaftale i hånden”. Tilføjelsesvis fortæller Kirchhoff “Vi hører også fra mange at de har været glade for det digitale set-up vi har, da det har været nemt og overskueligt at komme i kontakt med deres lokale mægler og baglandet”.

Succesens rødder findes med andre ord i Brikks innovative tilgang til at føre bolighandel.

Folk er i større grad begyndt at få øjnene op for at bolighandel slet ikke behøver at være så dyrt som det kan være, og at de priser man normalt forbinder med et boligsalg er sat alt for højt. Også den digitale hverdag som mange pludselig skulle vænne sig til under corona nedlukningerne spiller en stor rolle i at folk pludselig er begyndt at se de digitale muligheder som er opstået.

Samtidig får flere øjnene op for Randers mange muligheder og tilbud, hvorfor byen i år 2021 oplevede en historisk stor befolkningsvækst. En udvikling som skaber gode forhold for boligsalget.

Skal Brikk hjælpe dig med at sælge din bolig?

Der er et historisk lavt udbud af boliger i øjeblikket hvilket gør det langt nemmere at opnå et salg. Boligpriserne i Randers har generelt været stigende de sidste år, ligesom at liggetiden ligger en del under de nærmeste byer som Langå, Spentrup og Hammershøj.

Går du i salgstanker så står Henrik og hans kollegaer fra Brikk Ejendomsmægleren klar til at hjælpe. Første skridt er en gratis salgsvurdering, inden boligen kan erklæres for solgt!

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.