Eventguru er for jer, der skal holde et uforglemmeligt event!

Artiklens øverste billede

Er du tovholder på et kommende event for venner og familie eller måske for et arrangement, der skal køres af stablen for kollegaerne?

Hvis det er tilfældet, så er det en stor opgave, du har i vente, for et event kræver selv sagt at der er mange forskellige ting, der skal planlægges.

Uanset hvor eller hvornår arrangementet skal afholdes, så er noget af det vigtigste at man giver gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Dette kan skabes på mange måder, men en af de bedste måder at gøre det på er ved at booke musik eller sjov underholdning til dagen.

Det er der hvor platformen Eventguru kommer ind i billedet. På Eventguru.dk kan man booke og leje lige præcis den form for underholdning og festmusik, der vil sikre at eventet bliver gjort til noget særligt for alle gæsterne - høj som lav og ung som gammel.

Sådan virker Eventguru

Eventguru fungerer let og ligetil og man kan vitterligt finde den rette festmusiker, tryllekunstner, komiker, sanger, DJ etc. På intet mindre end 5 minutter.

Portalen er delt let og overskueligt op, så man hurtigt kan foretage en søgning på lige netop, det man søger. Samtidig med det, så er siden også opdelt således, at man let bliver inspireret af nye kategorier, som man ikke vidste man søgte!

Hvis man fx tager et kig på underholdning til fødselsdagen så vil man hurtigt blive mødt af en masse nye muligheder, som dygtige tryllekunstnere, komikere og meget mere. Fælles for disse entertainere er selvfølgelig, at de alle vil gøre sig perfekt til fødselsdagsfesten.

Ligeledes kan man let finde underholdning og festmusik til brylluppet, firmafesten, konfirmationen, julefrokosten mm.

Fordele ved at benytte portalen

Der er en hel del fordele ved at benytte denne portal frem for andre.

  1. Man får hurtig svar på sin forespørgsel
  2. Man kan let finde den helt rette kunstner, som man tænker passer perfekt til ens event
  3. Man kommer i direkte kontakt med musikeren, sangeren, tryllekunstneren, hyggepianisten, DJen, festbandet etc.
  4. Man finder altid den billigste pris.


Tag direkte kontakt eller lad kunstnerne komme til dig

Man kan komme i kontakt med kunstnerne på to forskellige måder, alt efter hvad man synes er mest belejligt.

Hvis man har lyst, kan man tage kontakt direkte til artisten. Har man fx fundet en dygtig hyggepianist, som spiller præcis den musik man efterspørger, så kan man kontakte denne direkte ved at udfylde kontaktformularen.

At få direkte kontakt har en masse fordele. Først og fremmest så betyder det, at man super hurtigt kan få en aftale og booking i stand. De fleste af de kunstnere, der har en profil på Eventguru svarer ganske kort tid efter, at de modtager en forespørgsel fra en kunde, og faktisk så er den gennemsnitlige svartid ikke mere end 2 timer.

Der er ganske vist nogen, der bruger længere tid på at svare, men alt i alt, men der er faktisk også mange, der svarer blot et par minutter efter, at man har taget kontakt.

Hvis man derimod ikke selv ønsker at skulle finde én bestemt kunstner, så kan man lade dem komme til sig ved at oprette et opslag. Hvis man eksempelvis søger en tryllekunstner til sin firmafest så kan man på under 2 minutter udfylde en formular og efter et par timer vil man derefter modtage tilbud fra tryllekunstnere, der opfylder ens ønsker og behov.


Find den billigste pris

En af de helt store fordele ved at benytte sig af Eventguru er, at der ikke er noget mellemled mellem kunden og kunstneren, som der er, hvis man booker gennem et almindeligt booking bureau. Det betyder altså, at man altid får tilbudt den billigste pris, da der ikke er nogen andre, som festmusikeren eller entertaineren skal dele sit honorar med.


Se let billeder, video og anmeldelser

Det vigtigste man har at gå ud fra, når man vil booke underholdning eller musik til ens kommende fest, event eller arrangement er at man har så meget info at bygge sit valg ud fra.

Det gode ved Eventguru er, at alle kunstnere har mulighed for at uploade en masse materiale - heriblandt billeder, videoer og lyd. Det gør, at man kan få et godt overblik og hurtigt se hvor dygtig en musiker spiller eller hvor utrolig en tryllekunstner er til at lave din magi.

Samtidig med dette, så har de fleste også skrevet deres pris ind, så man hele tiden ved, hvilken pris man kan forvente at blive mødt af. Man skal dog være opmærksom på, at mange af disse priser ofte udelukkende er grove estimater, fordi for mange er det svært at sætte en fast pris, før man ved lidt mere om jeres arrangement som:

  • Sted i landet
  • Hvor længe skal kunstneren optræde for jer
  • Hvilken dato skal I afholde eventet. Hvis det skal afholdes en hverdag kan det ofte være at prisen er billigere og omvendt kan det så også betyde at prisen er dyrere, hvis det skal afholdes en lørdag eller søndag med mange arrangementer.

Gør jeres event uforglemmeligt med Eventguru i dag!

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.