Pris på husmårsbekæmpelse

Artiklens øverste billede

Hører du puslelyde fra loftet, men er du alene hjemme, eller synes du at der lugter fælt i dit hjem, men kan du ikke lokalisere hvorfra lugten skulle komme fra? Måske du er blevet husvært for en husmår. Husmår er ikke farlige for mennesker, men der kan være mange årsager til at man ønsker at skille sig af med dem hurtigt igen og det kan derfor være at du selv er på udkig efter en pris på husmårsbekæmpelse.

Når der er en forfærdelig stank og irriterende lyde fra loftet

For mange dyreelskere, kan det være svært at forstå hvorfor man ikke bare kan lade en husmår flytte ind og især hvis man har et uudnyttet loftrum man alligevel ikke selv kan gøre brug af. Disse dyreelskere finder dog hurtigt ud af, at det ikke bare er et lille sødt dyr der er flyttet ind men derimod et lille sødt dyr, der på ingen måde er smarte at lade bo, da der kan følge en masse gener med sådan en indflytning.

Når man skal af med en husmår betyder det ikke at man nødvendigvis skal klare den med død og pine. Dette hører fortiden til og det kan derfor være langt lettere for de fleste at se det som det mest fornuftige at få husmårsbekæmpelse hurtigst muligt, hvis først man har fået besøg af en husmår.

Husmår er selvfølgelig ikke farlige for mennesker, men de gener der følger med som f.eks. en forfærdelig stank, der kan være svær at holde ud eller de mange lyde der kan komme fra dyrene gør, at de ikke er velkomne i et menneskehjem.

Prisen afhænger af hvordan og hvor hurtigt du får husmårbekæmpelse

Prisen for et besøg af en husmår kan variere alt efter hvilken metode du ønsker at benytte dig af til at bekæmpe husmåren i dit hjem og så er der selvfølgelig også prisen på udbedring af eventuelle materielle skader som husmåren måske har kunne nå at lave, før du er nået frem til at den ikke kan bo hos dig.

Det dyreste for de fleste personer der har fået besøg af en husmår, er oftest de materielle skader, da det for mange personer kan tage lang tid at opfange at der er tale om en husmår og det gælder derfor om at reagere hurtigt, hvis først mistanken er opstået.

En husmårbekæmpelse starter på omkring de 2500 kroner. Herefter kommer der udgifter til bekæmpelsen alt afhængigt af om hvilken form for metode der skal benyttes. Den mest brugte metode er det der kaldes for et mårstop, men der findes mange alternative løsninger den dag i dag, som har vist sig at have en rigtig god effekt også.

Alternative måder kan have god effekt

Nogle af de nyere metoder til at fordrive en husmår er ved at tricke sanserne hos husmåren og dermed gøre opholdet dårligt for dyret. Man har f.eks. fundet ud af, at fordi en husmår kan høre langt flere frekvenser end vi mennesker er i stand til, så kan man jage husmåren væk ved at lave en støj den ikke kan holde ud, men som er i en frekvens som vi ikke vil være generet af.

Det er ikke kun høresansen der kan trickes hos husmåren for at tvinge den til at søge ophold andre steder. Også lugtesansen kan generes ved husmåren med dufte som vi mennesker vil finde behagelige, men som sætter alle blink i gang inden i en husmår og gør at dyret hurtigt vil droppe at bo netop der hvor den lugt er at leve med.

Metoden med særlige dufte kan måske endda være med til at optimere dit hjems duft igen, da et besøg af en husmår som oftest også giver anledning til dårlig stank fra afføring, urin og gamle rester af ådsler som husmåren har slæbt til huse for at nyde derhjemme.

Det er til stor glæde for mange at der er fundet nye alternative muligheder for at fordrive husmåren på, så man ikke skal få det dårligt med ikke at rumme en ekstra lille gæst derhjemme.

Ryd op og tjek for materielle skader ved fraflytningen

Når du endelig har fået styr på situationen med din husmår igen, så er det vigtigt at du får undersøgt loftet for materielle skader og for din egen skyld er det også nødvendigt at få gjort rent efter besøget. Mange finder store områder hvor husmåren har besørget sig som kan lugte noget så fælt og som hurtigst bare skal fjernes hvis man ønsker et hjem der ikke stinker efter fraflytningen.

Det er dog ikke kun ekskrementerne du er nødt til at tage hånd om, for selv om en husmår ikke laver samme skader på bygninger som f.eks. rotter kan gøre, så kan der stadig være huller i undertag og huler i isoleringen som bliver nødt til at blive lavet, så du er sikker på at funktionen af f.eks. taget er optimal.

Hvis du hurtigt opfanger at der er rykket en husmår ind på loftet, så kan du være heldig at der ikke er sket noget og prisen på husmårsbekæmpelsen vil her være minimeret bedst muligt.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.