Bliv konsulteret online og få din medicin leveret til døren

Artiklens øverste billede

Er du træt af at vente i ugevis på en tid hos din praktiserende læge? Eller har du svært ved at finde tid i hverdagen til en fysisk konsultation? Med et onlineapotek kan du få hjælp hurtigere, og du behøver end ikke at gå på apoteket.

Undgå lange ventetider hos lægen

Du kender det sikkert godt. Efter at have læst dig frem til adskillige skrækscenarier på Netdoktor, beslutter du dig for at ringe til din praktiserende læge. Her bliver du først og fremmest mødt af en telefonkø, hvor du får at vide, at du er nummer sytten i køen, og at dit opkald “vil blive besvaret snarest muligt”. Når det endelig er blevet din tur, fortæller lægesekretæren, at de selvfølgelig gerne vil se på dit problem, hvis du er klar på at vente tre uger, hvor de har den næste ledige tid. Lyder dette bekendt? Med Apomeds Danmark kan du undgå ovenstående scenarie og få hjælp til de simple helbredsmæssige problemstillinger, som ellers kan tage meget længere tid og mere energi, end de burde.

Med et online apotek indsender du et spørgeskema omkring den pågældende problemstilling, du oplever. Spørgeskemaet vil herefter blive gennemgået af en autoriseret læge, som udelukker, at der er kontraindikationer for at få præparatet. Hvis alt er, som det skal være, kan lægen udskrive en recept, og du kan bestille præparatet online. Du kan på hjemmesiden også vælge blandt flere mærker, ligesom du ville kunne på et fysisk apotek.

Slip for turen på apoteket

En anden god grund til at benytte dig af online apoteker er, at du slipper for at skulle hente din medicin på apoteket. Du skal aldrig være pinligt berørt over at gå til lægen, uanset hvad problemet drejer sig om. Læger er professionelle, og de dømmer dig ikke.

Ikke desto mindre er nogle mennesker alligevel pinligt berørte, når de søger hjælp for visse problemer. Disse problemer kunne for eksempel omhandle inkontinens, som nogle mennesker anser som en tabu-sygdom, der derfor kan være svær at snakke om. Hvis du kan nikke genkendende til denne udfordring, kunne det være, at onlineapoteker måske er noget for dig, da lægekonsultationen foregår virtuelt, og du ikke skal kommunikere med farmaceuten på apoteket blandt andre mennesker.

En lovlig løsning

Måske sidder du lige nu og undrer dig over, hvorvidt e-recepter overhovedet er lovligt. Men der er ingen grund til at være bekymret, da Apomeds altid er opdateret på de gældende europæiske regler vedrørende online apoteker og recepter. Hvis du kan genkende nogle af de ovenstående udfordringer vedrørende fysiske lægebesøg, kan du derfor trygt overveje at benytte denne løsning, næste gang det er blevet tid til et lægebesøg.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.