Vigtig milepæl for Oscar Biludlejning

Artiklens øverste billede

Selvom det har været utroligt svært for mange virksomheder, at få fremgang under Corona-krisen, så er det alligevel lykkedes Oscar Biludlejning at nå en vigtig milepæl. De har nemlig formået at åbne 125 nye afdelinger i Danmark, siden slutningen af 2019. Hermed overgår de europecar, sixt, avis og hertz med længder, da virksomheden nu har flere afdelinger end dem alle tilsammen.

Det har udviklingen medført

Den store udvikling har også medført, at Oscar Biludlejning vandt e-handelsprisen sidste år, og at de også i år er nomineret i hele to kategorier. Det er heller ikke kun i Danmark, at der er fuld fart i udviklingen hos virksomheden, de har nemlig også åbnet afdelinger på feriedestinationer som Malaga. Der er altså ikke kun gode billige udlejningssteder i Danmark, som du kan gøre brug af, men også i det sydspanske,hvis du er på ferie der. Udlejningsplatformen er udviklet med henblik på at udleje biler billigt og lokalt. Folkene bag succesen hos Oscar Biludlejning er Dannie Patiño-Hansen og Christian Pallesen, som er brødre. De er allerede velkendte ansigter i start-up miljøet i Europa. blandt andet fordi de har stiftet Cannabis-Brandet Nordic Oil, som er et af europas største af slagsen. Virksomhedens politik går ud på, at det ikke kun skal være få og dyre udlejningsvirksomheder, som dominerer markedet totalt. De har derfor taget sagen i egen hånd ved at udfordre de store giganter.

Hvad gør Oscar Biludlejning speciel?

Hos Oscar Biludlejning ejer de ingen biler selv, hvilket adskiller sig fra andre biludlejere på markedet. Det betyder, at bilforhandlere og -huse kan udleje deres lånebiler gennem Oscar Biludlejning, når de altså ikke er i brug. På den måde behøver de ikke selv eje bilerne for at udleje dem. Det er rigtig smart for bilhusene, som bruger mange penge på at have biler til at stå ubenyttede hen. Ifølge undersøgelser viser det sig faktisk, at lånebilerne ikke bliver brugt i mere end 50% af tiden. Derved bliver der skabt en ekstra indtægtskilde, som ikke kræver yderligere investeringer, fordi den ubrugte kapacitet allerede er finansieret.

Hvordan lejer jeg en bil?

På Oscar Biludlejning´s hjemmeside, kan du søge efter en bil, som opfylder dine behov. Du skal blot indtaste by, eller postnummer, i hvilken periode du ønsker at leje bilen, samt hvilken biltype du er ude efter. Det kan være du har brug for en helt almindelig personbil, hvis du skal på ferie, eller måske skal du flytte og mangler en flyttebil. Er det bare en mindre flytning, kan du måske nøjes med en varevogn eller trailer, hvilket der også er mulighed for at leje. Skal du på en campingferie med familien, kunne det måske være interessant at kigge på at leje en autocamper, som ellers er meget dyr at købe. Du kan sågar leje en minibus og mere specialiserede køretøjer, som en kølebil, autotransporter eller foodtruck. Udvalget er meget stort, og dækker uanede behov. Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning, får du altid kaskoforsikring og 100 km. pr. udlejningsdøgn med i købet. Og fordi de har så mange afdelinger, så er der mulighed for at leje lokalt i hele Danmark.

Oscar´s app

Der er også mulighed for at leje en bil gennem app’en, der også byder på en masse fordele, som man kan opnå med det samme. I app’en finder du både rabatter, nøglefri udlejning og ekstra kilometer inkluderet. Der er oven i købet også mulighed for at gemme de kilometer, som du ikke fik brug for tidligere, og bruge dem næste gang du lejer et køretøj. App’en findes både i App Store og Google Play, hvor du kan læse meget mere om mulighederne med app’en.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.