Den belejlige måtteservice

Artiklens øverste billede

Der kan være meget at skulle se til, når man skal få dagligdagen i virksomheden til at fungere, og her er det nogle gange de mindre ting, som kan gøre en stor forskel. Dette gør sig især gældende med Måtteservice Danmark.

Måtteservice Danmark

Måtteservice Danmark stiftet af Morten Kjær i 2020 på baggrund af en anset mangel på god service med kunden i fokus, og dette forklarer også virksomhedens mission. Siden da har virksomheden oplevet en stor vækst, og er i dag en landsdækkende virksomhed med hovedkontor i Dragør og 17 ansatte. Denne vækst har resulteret i, at Vækstfonden i 2021 valgte at støtte Måtteservice Danmark. Virksomhedens overordnet ambition er at være Danmarks største måtteservice samt at levere den bedste service til de bedste priser.

Denne ambition fuldendes være, at Måtteservice Danmark tilbyder løbende rens og rengøring samt kvalitetsmåtter til en fair pris. Når det angår specifikke produkter, som tilbydes heraf, så er der o produkter: premium måtter uden logo og måtter med logo. Hvad man som som virksomhed skal vælge, det går selvfølgelig an på behovet, hvad end dette er at reducere snavs, profilere virksomheden med logo eller sikre komfort for diverse medarbejdere. Men skulle man være interesseret i ét af disse løsninger, så kan man bare kontakte Måtteservice Danmark. Gør man det, vil man få mulighed for at få nogle flere informationer om produkterne samt få et tilbud.

Måttens vigtighed skal ikke undervurderes

Når man gør sin daglige gang i en virksomhed, så kan det være nemt at tage måtten for givet. Der er dog en meget god grund til, at måtten bruges i både det private og erhvervet - især i et land som Danmark, hvor vejret ikke altid er godt. Dette gør nemlig, at man nemt kan slæbe meget skidt og snavs inden for, hvilket især kan være et problem, hvis man er en større virksomhed eller en dagligvarebutik, hvor mange mennesker går gennem døren i løbet af dagen.

Samtidig kan det, som nævnt tidligere, også være brugbart at benytte en måtte med virksomhedens logo på. Det kan måske anses som en lille detalje, der ikke nødvendigvis betyder så meget, men denne lille detalje er lige netop grunden til, at det betyder noget. Besøger man en virksomhed, så betyder det meget, hvis man på forskellige måder kan identificere, at den bygning, man befinder sig i, tilhører virksomheden. Det handler altså om at skabe en identitet, hvilket måtten også kan bruges til. Udover dette, så kan det også være rart at have en pålidelig service, som sørger for rengøring af disse måtter. Det gør nemlig en stor forskel.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.