Gør din bolig grøn med en luft til vand varmepumpe

Artiklens øverste billede

Klimaet er et fælles ansvar. Men selv med en god indsats og de bedste intentioner så kan det være svært at finde ud af, hvordan man bedst hjælper til med miljøvenlige løsninger. En af de mere oversete faktorer, som kan hjælpe klimaet, er energioptimering af din bolig. Det kan f.eks være isolering af boligen, solceller og varmepumper. Sidstnævnte er et godt sted at starte. Med en luft til vand varmepumpe produceres varme til hele boligen meget bæredygtigt og økonomisk. Du kan læse mere om denne type varmepumpe her.

En klimavenlig løsning

Mange får i dag deres varme fra f.eks fjernvarmeanlæg eller et ældre oliefyr. Oliefyr er langt fra klimavenlige. Ligesom de er dyre i drift og reparation. For mange vil det derfor være optimalt, at det gamle oliefyr bliver udskiftet. Som et godt alternativ hertil er varmepumpen dukket op, som en billigere og meget mere klimavenlig løsning. Med en elektrisk luft til vand varmepumpe, bruges varm luft til at opvarme vand, som benyttes til at opvarme hele boligen. For at gøre denne type opvarmningskilde endnu mere grøn, så kan strømmen til luft til vand varmepumpen komme fra danske vindmøller. Og ii princippet hermed gøre din opvarmning af hjemmet 100% energivenlig.

Spar penge med en varmepumpe på abonnement

Køber du en luft til vand varmepumpe, så sparer du ikke blot penge på opvarmningen af hjemmet. Pumpen og installation heraf kan nemlig købes gennem en fordelagtigt abonnementsløsning. På denne måde slipper du for at skulle af med et større engangsbeløb, men kan i stedet betale VVS-, el-installationen og andet relevant udstyr på abonnementsbasis for et langt mindre månedligt beløb end det ellers ville koste. Med denne løsning er indkøb, installation, koordinering og udskiftning af reservedele også inkluderet som del af pakkeløsningen, og du undgår mange spekulationer ved opsætningen af din ny varmepumpe.

Fremtidens løsning

En luft til vand varmepumpe kan også medvirke til at gøre dit hjem smartere og mere teknologisk integreret. Med et styresystem baseret på en app, kan du kontrollere varmen med din telefon, også når du selv er udenfor hjemmet. Foruden dette bliver det også kun nemmere for husstande, som er på forkant med klimavenlige løsninger og ikke skal tvinges ud i udskiftninger af apparater. Derfor kan en luft til vand varmepumpe være en rigtig god langtidsinvestering, ikke kun for klimaet men også for din husstand og varmeregning.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.