Forsikringsskift.dk – Få 3 gratis tilbud på din forsikring

Artiklens øverste billede

Skal livet forsødes, så prøv at tænke i andre baner end de sædvanlige med materielle goder. Frigiv i stedet lidt tid fra en ellers hektisk hverdag og få mere overskud. Der kan være mange fordele ved at tænke i denne retning i stedet. Læs med her, hvis du vil se hvordan du hurtigt sparer din tid, men samtidig også bliver beriget i krop og sjæl samt i din sparegris.

Slip for selv at skulle tale med forsikringsselskaberne

Mange tror at når de skal give dem selv lidt ekstra forkælelse, så skal det være noget der koster penge, men hvad hvis du i stedet fokuserer på at forkæle dig selv og din tilværelse med at frigive mere tid og måske vil du til og med spare penge frem for at bruge dem? Det kan faktisk lade sig gøre at få det hele med hjemmesiden forsikringsskift.dk.

På hjemmesiden forsikringsskift.dk finder du frem til en side, der er udarbejdet udelukkende med det formål at det skal være en hjælp til dig. Ved at benytte dig af denne side vil du først og fremmest få den bedste mulighed for at få den billigste løsning på dine forsikringer, men du vil samtidig slippe for selv at skulle til at snakke med de mange forskellige forsikringsselskaber der findes.

Find vejen til de bedste og billigste forsikringer uden det store arbejde

Der kan være mange penge at spare ved at lave et forsikringstjek i ny og næ og det er egentlig noget de fleste af os er klar over, men alligevel er der ikke mange af os der tager tyren ved hornet og får kontaktet de forskellige forsikringsselskaber, for det er virkelig tidskrævende og samtidig skal man forholde sig til sælgere der lidt for ofte lyder som om de virkelig bare skal sælge en forsikring mere og så får de deres månedsløn.

Alle de trælse ting ved at finde de bedste og billigste forsikringer forsvinder altså og samtidig får du serveret alle fordelene for fødderne af dig. Det er smart, sikrer dig den bedste løsning fordi du hurtigt kan sammenligne og vælge det billigste af de muligheder der er og så er det minimalt af din tid der skal bruges og investeres om man så må sige.

Bliv bossen over dem alle

Det hele foregår med ganske få klik. Platformen er lavet så brugervenligt at de fleste vil kunne finde ud af at komme igennem de få trin der skal klares, før at dine oplysninger ryger ud til de forskellige forsikringsselskaber, der herefter vil skræddersy deres bedste tilbud til dig.

En fordel der her vil være at mærke er, at de forskellige forsikringsselskaber ikke ved hvad de andre konkurrerende forsikringsselskaber vælger at tilbyde dig. De er derfor underlagt at lave et rigtig godt tilbud til dig, der dækker korrekt og prismæssigt er helt i bund uden nogen spilopmager-spring, for at få så god avance som mulig.

Det du skal gøre er, at du skal oplyse hvilke personlige forholde der skal forsikres. Det kan være at du har en hund, et hus, en bil og at I bor 3 personer i husstanden. Dette klikker du let ind i skabelonen på startsiden og du kan til slut trykke ”Indhent tilbud” og processen med at modtage mindst tilbud går i gang.

Det er helt gratis for dig at modtage disse 3 tilbud og du kan til enhver tid takke nej til alle tilbud du får, hvis du alligevel ikke lige tænker at du vil skifte til noget nyt på stående fod. Det er altså dig der hundrede procent er bossen her og det er derfor dig der vælger til og fra som du ønsker.

En fremtid med billige forsikringer

Når du har afsluttet din forespørgsel på de 3 tilbud, skal du ikke gøre andet end at vente. Du skal altså ikke til at snakke med en masse forskellige forsikringsselskaber eller sidde i lange telefonkøer for at komme igennem til rette person. Du kan bare læne dig tilbage og se hvilke tilbud der kommer til dig nu.

Du kan selvfølgelig med fordel tjekke hvad du betaler på nuværende tidspunkt for dine forsikringer, så du hurtigt kan se om det er fordelagtige tilbud du modtager eller om du allerede har det billigste af det billigste. Det kan som regel altid gøres en smule billigere alting og der er derfor gode chancer for at en fremtid med lidt billigere forsikringspræmier.

Tjek dine tilbud i sømmene før du accepterer

Skulle du modtage tilbud der lyder til at være lidt for gode til at være sande, så er det vigtigt at du tjekker at det modtagne tilbud faktisk indebærer forsikringer til alt det du har behov for at få dækket. Der er også nogle andre ting du bør være opmærksom på, når du ser på nye forsikringer for selvom de måske i første omgang lyder billigere, så er det ikke sikkert at det faktisk er sådan – men det kan du hurtigt tjekke.

Det du bør tjekke op på, er f.eks. gebyr der f.eks. bliver tillagt din præmie ved betaling. Har du valgt månedsvis betaling vil dette beløb altså skulle betales hver måned og for nogle forsikringsselskaber kræver de betalingsgebyret for alle dine policer, så med f.eks. 5 forskellige policer og et lille betalingsgebyr på 7 kroner vil du altså skulle lægge 35 kroner hver måned oveni i din endelige pris pr. år.

Det giver altså omkostninger til gebyrer for over 400 kroner pr. år, hvilket er meget at betale og det er ikke kun dette der skal holdes øje med. Også selvrisikoens størrelse og forsikringssummer du er dækket for, kan ændre sig. Så hold øje før du accepterer.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.