Miljøvenlig varmepumpeløsning

Artiklens øverste billede

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En varmepumpe virker på den måde, at et varmeanlæg optager varmeenergi fra omgivelserne. Et lukket kredsløb med en kompressor og et kølemiddel optager herefter varmen, og omsætter den til et højere temperaturniveau end før. På den måde kan luftens energi bruges til at varme dit hjem op. Varmepumper virker ved hjælp af radiatorer og/eller varmerør. Enhver varmepumpes effektivitet kan være forskellig, afhængigt af hvordan dit hus er isoleret.

Fordelene ved en varmepumpe

Fordelene ved at vælge en varmepumpe er mange. En varmepumpe er en af de mest miljøvenlige måder at varme din bolig op på. En varmepumpe har et markant reduceret ressourceforbrug i forhold til andre varmeløsninger, og er derfor et grønnere valg, sammenlignet med f.eks. træpiller, fyringsolie og naturgas. Hvis du gerne vil gøre en indsats for at leve mere miljøvenligt, er en varmepumpe uden. tvivl én af de bedste ideer til huset. Udover at være langt mere miljøvenligt end andre varmeløsninger, er der mange penge at spare, når du vælger en varmepumpe.

Eksempler på varmepumpeløsninger

Et eksempel på en af de bedste løsninger på markedet, inden for varmepumper, er Panasonic Monoblock luft til vand varmepumpe. Denne varmepumpe, der indeholder højkvalitetskomponenter, sikrer at du får en driftsikker og billig varmeløsning. Denne varmepumpe består af en udendørsenhed, og vil derfor ikke tage nogen plads inde i huset. Vil du vide mere om fordelene ved de forskellige varmepumper på markedet, kan du læse mere på amalo.dk. Her vil du bl.a. kunne læse om Amalo Smart, som er en tilføjelse til en almindelig varmepumpe. Amalo Smart består af en gennemstrømsvandvarmer, der sammen med selve varmepumpen varmer vandet op, når du skal bruge det. I modsætning til en varmtvandsbeholder, der på et tidspunkt løber tør for vand, kommer du aldrig til at skulle vente på det varme vand med Amalo Smart. Det er nemt at installere Amalo Smart, og den tilkalker ikke. Derudover bruger den kun strøm, når du bruger varmt vand.

Amalo.dk er autoriseret Panasonic Pro-Partner, og har desuden beskæftiget sig med installation af varmepumper i mange år. Deres erfaring og store kendskab til fordele og ulemper ved forskellige varmepumpeløsninger gør dem til nogle af de dygtigste inden for deres felt. Du bør altid forhøre dig om dine muligheder hos relevante fagfolk, således at din varmeløsning kommer til at passe til dit hjem, og du ikke ender med en løsning, der rent økonomisk ikke kan betale sig.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.