Erhvervscoach hjælper virksomheder med udviklingen

Artiklens øverste billede

At drive virksomhed er ikke legende let – det samme kan siges om at opretholde gnisten for det arbejde man skal udføre hver eneste dag man møder ind på arbejdet. Der findes heldigvis muligheder for at opretholde gejsten og se de tydelige mål forude som der arbejdes mod, både for virksomhedsejere, ledere og de ansatte.

Kom tættere på de ønskede mål for virksomheden med erhvervscoaching

En af lederens vigtigste opgaver er, at der kan holdes en gejst oppe som skal være med til at drive de ansatte under lederen til at udføre det bedste arbejde og dermed nå de mål der er sat for virksomheden. Hvis denne gejst forsvinder fordi man af den ene eller den anden årsag føler en form for udbrændthed, vil det hurtigt demotivere personerne omkring lederen og det kan herfra gå hurtigt i den forkerte retning.

Med Online coaching ved Elholm Coaching, kan alle i virksomhedens organisation med større sandsynlighed komme igennem de lidt tørre perioder for hurtigt at komme op på hesten igen og knokle videre for at komme tættere på de ønskede mål der er opstillet og det kan gavne på utrolig mange fronter.

Erhvervscoaching er både for de ansatte men også for virksomhedsejeren selv

Er du selv virksomhedsejeren, så ved du sikkert allerede hvor stor en betydning det har for dine ansatte at de kan mærke at de er placeret i en virksomhed med visioner for fremtiden og som i i fællesskab skal forsøge at komme i mål med. Du ved sikkert også at der ikke skal så meget til, før at der opleves turbulens i følelsesregistret og når man f.eks. siger at hjem og arbejde spiller sammen i en høj grad, så er du slet ikke i tvivl om at det er den rene sandhed.

Måske du allerede har prøvet at der har været knas i privaten og det har været svært at greje hvor hen det hele skulle gå her, men samtidig har du ikke kunne slippe det helt når du er mødt ind på arbejdet og måske har dine ansatte også bemærket en demotiverende attitude fra din side selv om at du ret sikkert har forsøgt at hanke op i dig selv. Her vil coachingen bl.a. kunne hjælpe dig.

Det er ikke kun hvis der knas i privaten og det er svært at undgå at lade det gå ud over folk omkring dig at coaching er et fantastisk værktøj. Nogle gange vil man som virksomhedsejer opleve at man ikke kan se skoven for bare træer og det kan være svært at huske hvad man egentlig gerne ville med det hele i nogle perioder. For at du ikke kommer til at sidde fast i dette moment har du brug for værktøjer der kan skubbe dig videre og lade dig se skoven.

Gør Kold Kanvas legende let

Som ansat kan der også i en høj grad være tale om, at værktøjer som coaching er en rigtig god løsning for at yde bedst. En leder vil se engagerede medarbejdere på arbejdspladsen som tager tyren ved hornene og skaber resultater der er til at føle på. I fællesskab skal målene nås og det er derfor sjældent kun en leder der har brug for coaching, men ofte er det lige så meget de ansatte der har dette behov.

Med coaching af de ansatte, vil der blive sat fokus på hvad de selv mener der deres styrker og hvor de gerne vil optimere mere. Er der f.eks. tale om en sælger i huset, der har vildt svært ved at gribe knoglen og foretage en kold kanvas, så kan den ansatte egentlig dagligt skulle risikere at gennemgå mavepine over ubehaget herved, hvilket selvfølgelig ikke er holdbart og ret sikkert vil resultere i en sygemelding senere hen eller et ønske fra den ansatte om at finde et andet job. Kold Kanvas kan man lære at føle sig tryg i, men kræver for de fleste at der bliver coachet indenfor, så man har de helt rette værktøjer til at forstå opgaven uden at få sved på panden hver gang den skal klares.

Undgå sygdom blandt personalet, med ansatte der er i trivsel

Der er altså tale om værktøjer til hele virksomheden, når der er tale om en erhvervscoach. Det kan måske virke som mange penge at bruge i første omgang, men i det store hele vil der hurtigt kunne ses en besparelse for virksomheden fordi man undgår sygdomsramt personale eller ledelse og fordi der ret sikkert også vil kunne måles bedre salg hos sælgeren osv.

Der er altså tale om en investering til virksomheden, når man benytter sig af en erhvervscoach. Hos Elholm Coaching tilbydes der endvidere at du ikke behøver at afsætte tid til at komme forbi Frederikshavn, men der er også mulighed for at føre et coachingforløb ved at Anders møder op på virksomheden selv eller hvis det passer dig bedre, så er det også muligt at modtage coaching online i stedet. Det behøver altså ikke at kræve andet end at du har et ønske om at blive coachet og dermed opnå bedre resultater.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.