Dyreportal

Artiklens øverste billede

Står du og leder efter et nyt kæledyr, eller søger ny en ny familie til din kærkommen ven, kan dyreportal.dk være løsningen for dig. Nemt og hurtigt kan du søge dig frem til dit næste familiemedlem, eller finde frem et nyt hjem, som kan byde din sjæleven varmt velkommen. Det er en hjemmeside med fri gennemsigtighed, og hvor man kan få svar på alle sine mange spørgsmål både som sælger og køber. Opret eller find en annonce allerede i dag.

Hvert år er der flere og flere kæledyr som bliver efterladt uden hjem, grundet pludselig manglende plads eller tid. Et kæledyr kræver masser af omsorg og pleje, og sommetider kan man som køber ikke altid være ordentlig bevidst om dette. Derfor er der mange kæledyr som hurtigt bliver solgt videre igen, og ender hos nye familiemedlemmer. En proces der ikke alene kan være frustrerende som ejer, men i særdeleshed også for ens kæledyr. Dyreportal.dk har derfor forsøgt at minimere disse tilfælde i at opstå, og i givent fald, sikre, at man både som køber og sælger får en tryg og god handelsoplevelse. Herinde finder du alt fra hunde til salg, til katte, heste, gnavere, fisk og krybdyr.

Sælg dit kæledyr

Der kan være mange årsager til, at man pludselig finder det nødvendigt at skille sig af med sit kæledyr. Uanset hvor nødvendigt behovet er, er det dog vigtigt at man formår at give kæledyret et nyt hjem de kan trives i. En proces der sommetider kan være lang, hård og besværlig, hvorfor nogle ender med at give op, at lukke kæledyret ud på fri fod. Et tilfælde der desværre ses igen og igen, hvor flere dyrs liv ender alt for brat.

At sælge sin kærkommen ved behøver dog ikke være en lang og opslidende proces. Inde på dyreportal.dk kan man nemt oprette en annonce med alle de fornødne informationer. Dette gælder alt fra dyrets race, til vaner, behov og eventuelle særlige krav. Hermed er man sikker på at kunne finde en retmæssig køber der kan efterlade dette, og således bringe nye livglædelige år til kæledyrets levetid.

Gratis annoncering

Inde på dyreportal.dk opnår du som sælger gratis annoncering. Hermed er man ikke påkrævet at spendere flere tusinde kroner på at finde et nyt hjem til sit højtelskede kæledyr. Processen er forsøgt at blive gjort så nemt og overskuelig for brugeren som overhovedet muligt, for dermed at opfordre flere til at sælge i tilfælde af manglende interesse. Det er ganske enkelt, og helt alene op til sælger hvor fyldestgørende annoncen skal være. Overordnet anbefales det dog, at man indsætter en række retvisende billeder og generelle karakteristika for dyret, for hermed ligeledes at gøre det nemmere for køber at danne sig et indblik, og således finde drømmehjemmet.

Køb en ny sjæleven

Udover at sælge kæledyr, kan du ligeledes købe kæledyr på dyreportal.dk. Herinde finder du et stort udvalg af private sælgere, der sælger kæledyr i alle afskygninger. Dette gælder både unge som gamle, hvoraf de alle har til fælles, at finde en ny kærkommen ejer. Som køber har du mulighed for at finde frem til alt nødvendig information om det pågældende dyr, og kan ligeledes indlede en dialog med sælgeren, med mulighed for at stille alle de fornødne spørgsmål.

I og med at man som køber har mulighed for at indgå en tæt dialog med sælger, bliver det overordnet, en mere tryg brugeroplevelse for begge parter, da man her kan se hinanden an, og finde frem til hvorvidt man er det rigtige match. Leder du efter en bestemt race eller type, kan du nemt tilgå søgefeltet, og finde frem til det helt rigtige kæledyr for dig.

Dette skal du være opmærksom på

At købe et kæledyr bør ikke være en spontan beslutning men en velovervejet tanke, hvor man har tænkt alle situationer ind. Det kræver meget at passe og pleje et kæledyr, hvorfor man skal være bevidst om dette ved køb. Et kæledyr har sjældent godt af at skifte hjem op til flere gange, og det anbefales derfor, at man vælger sit kæledyr med omhu.

Er man interesseret i en hund, bør man i denne sammenhæng undersøge de forskellige racer, og hvilke krav og kendetegn de hver især har. Dette gør sig ligeledes gældende for valg af katte, fisk, til gnavere og krybdyr. Hver og en har en række særlige særlige krav og behov der bør efterleves, og disse er vigtige at have in mente under købsprocessen.

Sikker dyrehandel

For at undgå eventuel snyd eller uhensigtsmæssig adfærd, vægter dyreportal.dk sikkerheden højt. Løbende sørger de derfor for, at foretage valideringer på annoncerne, således at man som køber er sikker på at foretage en ordentlig handel med en reel køber. Dette bidrager til en god brugeroplevelse, hvor man trygt kan foretage en handel. Alt kommunikation foregår over markedspladsen dyreportal.dk men alt efter behov, er det også muligt at foretage interne aftale med køber. Dette kan være at man ønsker at komme ud og møde kæledyret forinden, for hermed at vide sig mere sikker på beslutningen.

Udover at det skal være en tryg og behagelig oplevelse som køber, ønsker dyreportal.dk også at gøre det til en god brugeroplevelse at være sælger. Brugere vil derfor skulle indrykke en række personlige oplysninger om sig selv, så man hermed har en fornemmelse af, hvem der bliver den nye ejer til ens kæledyr. Derudover opfordres der til, at man som køber kun foretager seriøse henvender for hermed hverken at spilde sælger eller egen købers tid.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.