Et godt indeklima er sund fornuft for alle virksomheder

Artiklens øverste billede

Både om sommeren og i vintermånederne kan der være store udfordringer med indeklimaet på kontoret i dagligdagen. I de varme måneder kan der blive alt for varmt inde ved arbejdsstationen. Og omvendt kan kulde og frost udenfor give behov for højere temperaturer indenfor. I begge tilfælde kan det gå ud over energiforbruget og bl.a. forøge udgifterne til opvarmning, ventilation og køling. Læs med her, for der er råd at hente, så man som arbejdsgiver kan skabe det bedst mulige indeklima for husets personale.

Når indeklimaet skaber resultater på bundlinjen

Det kommer måske som en overraskelse, da mange nok er tilbøjelige til at tænke mest på blænding indenfor i hverdagen. Her fokuserer man på ikke at have det for varmt eller for koldt, og man sørger bl.a. for, at computerskærmen ikke generes af solens stråler og genskin gennem vinduet. Men når vi taler solafskærmning i forhold til indeklima, energi og økonomi, så er den udvendige udgave klart at foretrække. Dvs. en afskærmning, der er monteret direkte udvendigt på virksomhedens bygning. Her kan du læse mere om hvorfor.

Undgå overophedning inde på kontoret

En god pointe med udvendig solafskærmning er nemlig, at den helt grundlæggende kan holde en stor del af varmen væk inde i huset. Den hjælper ganske enkelt med til, at selve huset ikke bliver overophedet, fordi den forhindrer varmen i at slippe ind bag vinduesglasset. Og dét har mærkbare konsekvenser for bygningens brugere.

Det bidrager fundamentalt til et bedre indeklima i hverdagen og sænker temperaturen i rummet. Samtidig har man så heller ikke nær så stort brug for ventilation og køling, som ikke at forglemme kan være en stor udgift. Den kan styres manuelt eller automatisk. Og som virksomhedsejer giver man også sig selv den fordel, at man sørger for at overholde energirammens lovmæssige krav. Hvis man løber ned over Blendex’ løsninger, så er der alt fra screens og markiser til udvendige persienner, skodder og solskærme m.v. at vælge imellem, så der er gode muligheder for at finde den løsning, der passer til virksomhedens behov.

Bedre helbred og mere effektive medarbejdere

Det er ikke meningen, at man som medarbejder skal kæmpe sig gennem arbejdsdagen med for høj varme, kulde eller bare generelt dårligt indeklima. Og det er slet ikke nødvendigt, som forskning og undersøgelser viser. For man kan som virksomhed – og på en ret enkel, langtidsholdbar og omkostningseffektiv måde – selv gøre sit. Sørge for at skabe et godt indeklima samtidig med, at man reducerer energiforbruget og får sundere og mere effektive medarbejdere med en god solafskærmning monteret uden på bygningen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.