Klar til årets julefrokoster? Her er tre idéer til festlige indslag

Artiklens øverste billede

Vi bevæger os snart ind i julemåneden, og det betyder, at der venter en masse traditioner og skikke forude. Juleaften, pakkelege, adventssøndage, Lucia-optog, julebag og julefrokoster. Især julefrokoster fylder i tiden op til jul, fordi du både holder det med familie, venner og kollegaer. På grund af den store mængde julefrokoster hvert år er vi også efterhånden ved at have prøvet konceptet nok gange til, at en del af de velkendte traditioner, julelege og festlige aktiviteter føles en smule fortærsket. Derfor vil vi gerne give dig tre bud på nye og mere alternative festlige indslag, som måske kan foranledige nye traditioner til de næste mange julefrokoster.

Et magisk indslag

Hvis det er dig, der skal afholde årets julefrokost for vennerne, eller hvis du står for underholdningen til firmajulefrokosten i år, så bør du overveje at booke en tryllekunstner. Et trylleshow er den perfekte kombination af sjov og spas, fascination og forundring samt spænding og overraskelse. Fordelen ved et trylleshow er, at alle gæster bliver involveret, og det vil derfor fungere som den perfekte icebreaker, da I alle vil have noget at snakke om efter showet. Du kan gøre showet ekstra særligt ved at kontakte tryllekunstneren inden julefrokosten og fortælle lidt om gæsterne og anledningen, således han eller hun kan overraske med personlig information, der vælter gæsterne omkuld.

Et musikalsk indslag

Hvis der er noget, der kan få folk i godt humør, så er det musik, og der findes heldigvis masser af festlige indslag, der involverer musik. Du kan eventuelt lave en musikquiz, hvor du deler gæsterne op i to hold, som skal konkurrere i julesange. Her kan du lave forskellige kategorier, hvor de eksempelvis skal gætte, hvilken julekalender den afspillede sang stammer fra. Du kan også lave banko med julemusik, hvor du inden julefrokosten laver bankoplader og en spilleliste med timevis af godt julemusik. Bankopladerne skal indeholde julesangenes titler, og når sangene så afspilles under legen, afkrydses de på pladen, indtil der er banko.

Et personligt indslag

Det er også altid sjovt at lære de andre gæster bedre at kende gennem et festligt indslag. Dette gælder især, hvis du skal til en firmajulefrokost, hvor du måske ikke kender alle dine kollegaer. Her kan du eventuelt bede alle om at sende et børnebillede til dig inden, hvor I til julefrokosten skal gætte, hvem der er hvem. På den måde får I sammen grint af hinandens sjove børnebilleder, og I får måske også fortalt et par anekdoter om jeres barndom, fordi I kommer i tanke om det, når I ser jeres egne billeder.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.