Træt af fugt i kælderen og afvisende forsikringsselskaber?

Artiklens øverste billede

Der er ikke noget, der er mere irriterende end et loft fyldt med skimmelsvamp, eller hvis du opdager, at der er fugt i kælderen. Det kan virke uoverskueligt at slippe af med, og hvordan er det nu også lige, man gør det på den bedste måde, når forsikringsselskabet afviser gang på gang? Er der hjælp at finde, så man ikke skal stå med arbejdet selv? Det kan også være, at du skal bygge et nyt hus og har brug for rådgivning til det byggetekniske, for du vil selvfølgelig gerne være sikker på, at alt er, som det skal være. Der er heldigvis rig mulighed for hjælp og sparring hos din lokale byggesagkyndig, hvor du reelt set kan få hjælp til lige dét, du har brug for i forbindelse med dit hus, og du behøver faktisk slet ikke at stå med det selv.

Åh nej, har vi skimmelsvamp?

Ja, for hvornår er det rigtige tidspunkt at kontakte rådgivning og specialister? For er det nu også helt sikkert, at det er fugt og skimmelsvamp, der sidder i væggene? Dette kan du selvfølgelig få et afklaret svar på, hvis du har mistanke og kan nikke genkende til symptomer som kvalme, træthed og hovedpine, da det nemlig kan være nogle af tegnene på et fugtigt indeklima. Men frygt ikke - heldigvis er problemer som disse helt almindelige, og du vil langt fra være den eneste, der har eller kommer til at opleve det.

Jeg skal bygge nyt

Det kan også være, at du er en af dem, der indenfor det næste stykke tid skal have bygget et nyt hus - eller også er du måske godt i gang. Og hvad er mere vigtigt end at føle sig tryg under byggeperioden? En byggesagkyndig hjælper dig gnidningsfrit igennem processen, og det eneste du behøver at gøre er at læne dig tilbage og se frem til dit nye hjem.

Få fat i en byggesagkyndig

I nogle tilfælde er det ikke altid lige let at få forsikringsselskabet til at være enig med dig i, hvorvidt den voldsomme storms skader på dit hus er dækket eller ej. I et sådant tilfælde vil en byggesagkyndig være behjælpelig, og du vil føle dig hørt af en fagprofessionel, der er i stand til at indgå en fornuftig dialog med dit forsikringsselskab, så du ikke skal tage kampen op alene.

Hos en byggesagkyndig kan du opnå bedst mulig rådgivning til forløsning af dit problem, og de har styr på alt fra fugt og skimmelsvamp til byggerådgivning og hjælp med forsikring. Der er en bred vifte af valgmuligheder, og de står altid klar til at hjælpe dig.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.