Nordjysk rabatkode-raket sætter kurs mod Europa

Det er cirka ti måneder siden, at de stiftende medlemmer i iværksættervirksomheden Rabatta blev enige om at starte selskabet op. Med en vision om at gøre onlinehandel lige for alle har de seks stiftere udviklet et smart rabatkodeværktøj, der automatisk scanner rabatkoder på internettet og tester dem automatisk.

Den første udgave kom på gaden i februar i år, og virksomhedens har i dens levetid allerede samlet over 85.000+ brugere på tværs af både mobil og desktop. Rabatta er gratis at installere og bruge, og senest er værktøjet udkommet til både iOS og Android. Nu planlægger de nordjyske iværksættere desuden at gå internationalt.

Rabatta finder og tester automatisk rabatkoder for dig

Rabatta er et univers af rabatkoder, der mest er kendt som en browserudvidelse. Med Rabatta er det som forbruger nemmere end nogensinde før at finde rabatkoder på nettet. Når man shopper online, så har Rabatta automatisk scannet internettet for rabatkoder, som den automatiske tilbyder teste for dig på de fleste danske webshops.

Her findes både rabatkoder til store og små webshops på tværs af mange forskellige brancher. Det er dog primært webshops indenfor tøj, elektronik, interiør og træning, hvor der findes flest rabatkoder. Er man en flittig online shopper kan det derfor sagtens betale sig at installere Rabatta.

Findes nu både som browserudvidelse og app til telefonen

I slutningen af oktober udkom Rabatta også som app til Android, hvilket betyder, at man nu kan finde det smarte rabatkodeværktøj til stort set alle platforme. Browserudvidelsen findes nemlig til både Google Chrome, Safari og Microsoft Edge, ligesom der nu også findes en udvidelse til iOS samt en Android-app. Derfor kan Rabatta nu finde rabatkoder uanset, hvilken enhed man befinder sig på.

Norden og Tyskland er næste mål for Rabatta

Det bliver i første omgang nabolandene, der skal indtages for den nordjyske iværksættervirksomhed. Tyskerne, svenskerne og nordmændene er nemlig de næste, der skal have glæde af Rabattas rabatkodeunivers. For nuværende findes der allerede over 1.000 rabatkoder til 750+ danske webshops, men det er forventningen, at der kommer mange flere rabatkoder til, når Rabatta bliver tilgængeligt i nye lande.

Det er da også en optimistisk direktør, der ser målrettet på internationaliseringen af Rabatta:

“Jeg er stensikker på, at vi nok skal få hul på de europæiske markeder. Selvom rejsen uden tvivl bliver hård, så er jeg overbevist om, at Rabatta nok skal blive en stor ting i både Norge, Sverige og Tyskland. For hvem elsker ikke at spare penge med rabatkoder?” siger den 25 årige direktør, Jacob Frandsen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.