De bedste køkkenknive på markedet finder du hos Nordjyske Qknives

Artiklens øverste billede

Kender du ikke allerede de smukke og fantastiske køkkenknive i japansk damaskusstål, så er det på tide, at du bliver introduceret for dem. Især dig, som elsker at lege amatørkok i dit eget køkken.

De japanske køkkenknive i damaskusstål er fuldstændig fantastiske, og så snart du har haft sådan en kniv i hånden, så vil du aldrig komme til at bruge andet igen.

Knivene finder du på markedet i mange varianter, men hos Nordjyske Qknives finder du de fantastiske køkkenkniv i en høj kvalitet og til en billig pris. Qknives har nemlig skåret alt fra, som får prisen på knivene til at stige, så de har mulighed for at sælge knive i god kvalitet til en pris, hvor alle kan være med.

God kvalitet fra knivblad til skæfte

En japansk køkkenkniv i damaskusstål fra Qknives vil du opleve som fuldstændig fantastisk. Lige fra det knivskarpe knivblad til det holdbare skæfte, som - uanset hvem du er - vil ligge godt i din hånd.

Knivbladet er smedet i japansk damaskusstål, som dækker over en unik smedemetode, der stammer fra det østlige asien. Metoden går ud på at smede flere lag af stål sammen ved at lægge dem i ultratynde lag ovenpå hinanden indtil man opnår det ønskede antal lag. Resultatet af denne smedemetode er en ståltype, der er ekstra skarp og hård.

Følelsen af kvalitet bliver også endnu mere forstærket, når du kaster blikket ned over det skinnende knivblad. Bladet er nemlig udsmykket med enten et fint sirligt mønster eller med en hamret/banket overflade - alt efter hvilken kniv du køber. Dette kommer sig af de mange ultratynde stållag, som bliver skabt under smedeprocessen.

Få de fantastiske japanske køkkenknive som et sæt

Nordjyske Qknives sælger ikke kun deres køkkenknive enkeltvis. Du har også mulighed for at få et knivsæt i japansk damaskusstål hjem til dit køkken.

De forskellige knivsæt består af sæt med enten 2, 4 eller 6 knive alt efter, hvor mange af de fantastiske køkkenknive, som du vil have hjem til dit køkken. Derudover finder du knivsættene fra tre forskellige serier: Original Series, Black Series og Bright Series.

Forskellen mellem de tre køkkenknivsserier ligger i skæftet, som er forskellig fra serie til serie. Her kan du vælge imellem om du er til træskæfte og om du bedst synes om et håndformet skæfte, der ligger godt i hånden.

Få gode køkkenredskaber hjem til dit køkken

Gode køkkenredskaber og fantastisk skarpe knive hører ikke kun på restauranter og lignende. Hvis du skal lave fantastisk mad og være mesterkok i dit eget køkken, så er det vigtigt, at du har nogle gode køkkenredskaber derhjemme også.

De fantastiske køkkenknive i japansk damaskusstål finder du hos Qknives til priser der ligger på alt mellem 349,- og 1.099,-.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.