<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Leder du efter det perfekte sted til din fest?

Har du en perfekt anledning til en fest? Gæstelisten er på plads, og så er du måske gået på udkig efter lokaler, som kan danne ramme om julefrokosten, sommerfesten, den store, runde fødselsdag eller festen med vennerne. Her kan du få nogle gode bud på steder at holde den festlige begivenhed.

Sommerhusets hyggelige fristed

Hvis du ikke lige selv står med nøglerne til et sommerhus, kan du leje et hyggeligt sommerhus fx i et af de flotte sommerhusområder rundt i landet. Drømmer du så meget om at være ejer af et sommerhus, der kan give plads til alt fra fest til afslapning, så kan du læse mere her om modul sommerhus.

Firmafesten på kontoret

Er det årets firmafest eller julefrokost, som skal planlægges, kan jeres pavillon til kontor måske være et godt sted. Stil arbejdscomputerne væk, så der er plads til at danse på bordene. Med fordel kan I arrangere hjemtransport, så alle kan komme nemt hjem derfra uden at skulle holde igen med drikkevarerne.

Lej et telt til haven

Er der en baghave, terrasse eller gårdsplads, der har plads nok til, at du kan sætte et telt op? Der er både store og små telte, som kan give jer tag over hovedet, mens I hygger jer eller fejrer brudeparret eller ønsker tillykke med fødselsdagen eller konfirmationen. Hvis du ikke selv har borde og stole på lager, kan du leje dem, så der er en siddeplads til dine gæster.

Hold fest i forsamlingshuset

Det helt klassiske er selvfølgelig at rykke flokken af gæster ud i et af de fine forsamlingshuse. I flere af disse er der allerede stole, borde og et køkken. Måske også en scene, hvor der kan holdes taler, bandet kan spille op til dans eller dj’en sætte gang i festen.

Så er det bare med at få skrevet den invitation og pynte op!

Følg
Jyllands-Posten