<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Få ung og problemfri hud med revolutionerende hudplejeprodukter fra nordjysk virksomhed

Beauté Pacifique er en dansk virksomhed, der sælger hudplejeprodukter til kvinder og mænd i alle aldre.

Siden 1997 har virksomheden produceret hudpleje, der i dag er kendt verden over for sin dokumenterede effekt på både aldersforandringer, uren hud, solskader og meget mere.

Beauté Pacifique er 100 % dansk helt ned til sidste dråbe i alle produkter, som også bliver produceret på dansk grund. Derudover er virksomheden også certificeret til at producere lægemidler og kosttilskud, som også udgør en stor del af deres forretning i dag.

Hudplejeprodukter med dokumenteret effekt

Hudplejeprodukterne fra Beauté Pacifique ligger effektivitetsmæssigt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler. Produkterne er nemlig udviklet med det mindset, at de skal kunne have en effekt i alle hudens lag, hvorfor der i de fleste produkter også anvendes både lægemidler og kosttilskud.

Produkterne kan gøre en stor forskel for dig, og du kan være sikker på, at virkningen både kan ses og måles objektivt på en ultralydsscanning af huden eller når du ser dig selv i spejlet.

Beauté Pacifique er specielt effektivt, når det kommer til bekæmpelsen af aldersforandringer. Deres anti age creme og hudpleje til ansigtet har en dokumenteret effekt på netop de aldersforandringer, som næsten er uundgåelige. De indeholder en række ingredienser, som går ind og modvirker den naturlige aldringsproces, herunder fx A-vitamin. Tilføjelsen af medicinske ingredienser til deres cremer har en dokumenteret effekt i form af udsættelse af den naturlige aldringsproces.

Hudplejeprodukter, der virker i hele hudens tykkelse

Hemmeligheden bag Beauté Pacifiques hudplejeprodukter er, at de er udviklet til at virke i hele hudens tykkelse.

For at komme de fleste hudproblemer til livs er det ikke nok, at hudplejeproduktet kun virker overfladisk på huden. Her er det vigtigt, at produktet også kan have en effekt helt nede i hudens dybeste hudlag. Køber du en ansigtscreme og renseprodukter til uren hud kan du derfor være sikker på, at produktet virker helt ned i det dybeste hudlag.

Af netop den grund slår nordjyske Beauté Pacifique sig også på at være forkæmper i at bruge en specielt avanceret ultralydsscanner, som kan dokumentere effekten på den enkelte kundes hud - helt nede i det nederste hudlag.

Egen medicinske hudklinik

Beauté Pacifique har udover deres produktion af hudplejeprodukter også deres egen medicinske hudklinik i Hadsund kaldet AMBULATORIET.

På Ambulatoriet kan du få rådgivning om Beauté Pacifiques produkter, hudproblematikker, samt en bred vifte af kosmetiske behandlinger.

Derudover tilbyder de også en gratis hudanalyse, hvor de ved hjælp af en speciel ultralydsscanner kan se din huds tilstand, og dermed give dig råd og vejledning i, hvordan du bedst skal pleje din hud.

Følg
Jyllands-Posten