Derfor er det en fordel med en internet-forretning

Artiklens øverste billede

Internettet er godt for mange ting, og ikke mindst for dig der har en online-virksomhed eller overvejer at starte en. Med de seneste års øgede fokus på de virtuelle muligheder blomstrer internethandlen som aldrig før, og der er en lang række fordele ved denne form for forretningsdrift.

Forretning VS. online

Hvis man før i tiden ville sælge et produkt, var det nødvendigt med en fysisk forretning, som kunderne kunne komme ind i. Afhængig af branchen kunne størrelsen variere, men med internettets indtog er den erhvervsdrivende verden blevet vendt på hovedet, for nu gælder der andre vilkår.

I dag behøver du som virksomhedsejer ikke en fysisk butik længere. Du kan i stedet sælge dine varer online. Igen afhænger det af branchen, men linjerne er blevet visket meget ud. Det betyder for dig, at der er muligheder online stort set ligegyldigt hvilken vare, du gerne vil sælge. Og der er en lang række fordele ved at have en internetforretning i forhold til en fysisk butik.

Billigere at køre en online-forretning

Driftsomkostningerne er det måske vigtigste element, når man sammenligner de fysiske og internetbaserede butikker. Har du en fysisk forretning, skal du betale husleje, og ligger butikken i de større byer, er huslejen gerne høj. Har du brug for at blive ”set” for at få kunder, er en central placering vigtig, som igen vil være dyrere end lokaler på sidegaderne. Kører du en internet-butik, skal du ikke betale husleje.

Geografisk rækkevidde

En fysisk butik med én placering vil udelukkende kunne nå kunder, der geografisk befinder sig i dit nærområde. Ligger din butik for eksempel i København, vil det primært være hovedstadsområdet, der handler hos dig. En online-forretning har ikke den begrænsning, for her kan købere fra hele landet ”besøge” dig, og du kan bestyre butikken hjemmefra.

Lagerkapacitet

Du vil som onlinevirksomhed have brug for et sted, hvor du kan opbevare dine varer, før du sælger dem. Fysiske butikker har ofte et tilknyttet lager, men det skal du som online-forretningsdrivende selv finde. Og eftersom du skal sende alting med posten, har du brug for masser af emballage som papkasser, kuverter, tape, poser og indpakning. Det slipper du til dels for, hvis du har en fysisk butik.

Markedsføring

Har du en fysisk butik med en central placering, vil potentielle kunder kunne se butikken uden yderligere reklame, men det vil ofte ikke være nok. Er du kun online, er det nødvendigt med markedsføring. Begge steder vil reklamering og marketing være en del af strategien, men det vil være mest livsnødvendigt for internet-virksomheden.

Fordele ved at have en online butik

● Ingen husleje-omkostninger

● Du kan køre forretningen hjemmefra

● Du kan nå kunder fra hele landet

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.