<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Kreative måder at bruge blomster på

Ja, blomster er flotte, og ja blomster er gode til at pynte. Men hvad kan blomster ellers bruges til? Det er nok et spørgsmål, som de kreative hoveder ønsker at få besvaret. Heldigvis er der utroligt mange kreative måder at bruge blomster på. Et par af disse anvendelsesmuligheder kan du læse om her.

Ram blomsterbladene ind

Hvem kan ikke lide at lave sin egen pynt? Blomster er oplagte at bruge til at lave ny og interessant pynt. Du kan for eksempel ramme blomsterbladene ind, så de kan stå og hænge på væggene derhjemme.

Så gælder det bare om at få fat i nogle rigtig smukke blomsterblade, som du kan lave en rigtig smart dekoration ud af. Du kan også bruge mange forskellige blomsterblade og være kreativ med, hvordan du placerer dem.

Lav potpourri med blomsterne

Potpourri er også noget, som mange vælger at bruge de gamle og tørre blomsterblade til at lave. På den måde sørger du for at udnytte blomsterbuketten fuldt ud. Du kan således arbejde på at lave noget velduftende potpourri, som kan stilles i hjemmet.

Sæt blomsterbladene ind bag dit mobilcover

Du behøver ikke at bruge penge på et nyt og smart mobilcover. Du kan faktisk nemt få et fint mobilcover ved at sætte nogle blomsterblade bag dit gennemsigtige mobilcover.

Dekorér din dagbog med blomsterne

Hvis du har en dagbog, så kan du vælge at dekorere denne ved brug af nogle flotte blomster. Det kan du for eksempel gøre ved at lime nogle fine blomsterblade på forsiden eller nogle af siderne i bogen.

Tilføj blomster til din gaveindpakning

Hvis du gerne vil opgradere din gaveindpakning, så kan du begynde at bruge blomster til denne opgave. Du kan nemlig få dine gaver til at se meget flottere ud ved at tilføje nogle blomster. På den måde får din modtager også lige en ekstra gave med i pakken.

Følg
Jyllands-Posten