<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan styrker du din virksomhed digitalt

Verden er de seneste tyve år blevet mere og mere digitalt, og i dag er det de færreste, som kan gå en time, for ikke at sige en hel dag, uden hverken deres telefon, computer eller tablet. Elektronik er blevet en så integreret del af vores liv og hverdag, at vi simpelthen ikke kan leve uden det. Det gælder også, når det kommer til markedsføring af en virksomhed. De fleste de bruger nemlig nettet, herunder Google, til at finde og bestille ting, som de lige går og mangler. Derfor er det også meget vigtigt, at være stærk som virksomhed på den digitale front. Vi har lavet en lille guide til, hvordan du kan styrke din virksomhed på den digitale front med SEO.

Hvad er en God tekst for Google?

Hvis man ikke til dagligt arbejder inden for markedsføring og det digitale marked, så kan det godt være, at man aldrig har hørt om SEO tekster før. Men man har helt sikkert stødt på dem på et eller andet tidspunkt i sit liv. De bliver nemlig brugt af rigtig mange i dag til at styrke deres virksomheder digitalt. SEO står for Search Engine Optimization, og det betyder kort og kort søgemaskine optimering. Målet er nemlig med dem, at gøre din virksomhed mere synlig online.

Hvordan fungerer det

Som sagt så er målet med dit søgemaskineoptimerede indhold, at gøre din virksomhed mere synlig online, og det gør man ved at sørge for, at din virksomhed kommer op på en søgemaskiner, når en bruger laver en relevant søgning. Det er mest Google de bliver brugt på, da det er den største søgemaskine i dag, og den som flest mennesker bruger. Kort og godt så sørger de for, at når en bruger eksempelvis søger ‘gummistøvler’ på google, så kommer din virksomhed med gummistøvler op.

Hvordan virker de godt

Det kræver dog et par undersøgelser, inden man bare får lavet en masse indhold. For det første er det en rigtig god ide, at kende dine kunders søgevaner. Det gør du ved at lave en søgeordsanalyse, hvor du finder ud af hvad relevante ord for din virksomhed lige præcis er, og hvor du ligger i forhold til disse søgeord. Det er vigtigt at tage dem i betragtning i forhold til dit indhold, da teksterne ikke vil have nogen effekt, hvis søgeordene i teksterne ikke er relevante. Derfor så skal du altid starte med at lave en søgeordsanalyse, inden du foretager dig noget andet.

Følg
Jyllands-Posten