<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Buffet gennem catering til dit næste arrangement

Du står for at afholde næste familiemiddag for hele familien og det kan være svært at skulle opfinde den dybe tallerken, hvad angår både mad, drikke, oppyntning, aktiviteter og meget andet, for at det gode arrangementer skal løbe godt af stablen. Men stresser det egentlig også dig at skulle stå for alle tingene selv, og alt det indkøb til både mad og drikkelse.

Det er en klar anbefaling herfra, at du tænker en buffet catering aftale ind i dit næste arrangement. Vil du i samme omgang prøve lidt nyt, og overraske familien med en lidt ekstra lækker buffet, så har Sticks’n’Sushi en perfekt catering løsning. De rammer alt fra den store forsamling til den lille familie, og til den fine bryllupsfest eller studentergilde.

De kan nemlig servere en buffet, hvor niveauet for catering er skruet helt i top, og deres lækre sticks og ruller får helt nyt look til det fineste bryllup. Samtidig formår Sticks’n’Sushi også at tilpasse deres buffet med catering, så det passer til de nyudklækkede unge mennesker og deres lastbiltur, hvor du, som forælder, måske ikke vil stå med den helt store buffet.

En catering buffet med karakter

Ikke nok med at maden kan leveres som en eksklusiv buffet, så byder deres catering også på meget mere end det. Du kan nemlig få inkluderet en passioneret sushi kok i din catering og dermed kommer vedkommende med ud til familie festen, så farmor på første række kan følge med i, hvordan de japanske specialiteter sammensættes og tilberedes.

Ikke nok med den ekstra buffet oplevelse du giver dine gæster med den intime servering af dine ruller og sticks med denne catering, så kan du få blandet de bedste cocktials fra bunden med Sticks’n’Sushis altid friske og servicemindede bartendere, som leverer nytænkende drinks til din fest.

En buffet til nytår med catering?

Kan du heller ikke få nok af de altid lækre og tilsmagte sushiruller og sticks fra Sticks’n’Sushi, så er du så heldig, at du også kan få dem med catering til dit næste nytår - både som buffet og som menu. Du kan derfor også til dette årlige arrangement slippe for alt besværet med maden. Gør brug af buffet med catering, og du kan bruge dit fokus det helt rigtige sted - nemlig på dine gæster.

Vi anbefaler varmt denne buffet til nytår fra Sticks’n’sushis catering, da de også tilgodeser vegetar og veganere, hvor du kan tilføje specialmenuer, som både er spændende, vel tilsmagte og ligeså inspirerende som den normale. Den bedste mulighed for at inkludere alle.

Husk altid at bestille i god tid til nytår, du er ikke den eneste som ønsker at hoppe ind i det nye år med en god omgang kvalitets sushi.

Følg
Jyllands-Posten