Nordgreens A/W 2021 herreure. Tid til en ny begyndelse

Artiklens øverste billede

Vi er stolte af at præsentere vores efterårs/vinter kollektion af herreure for 2021. Inspireret af sæsonens nuancer, der springer til liv med vintersolens stråler.

Med efterårets farvepalet i tankerne, har vi nøje udvalgt farver der matcher naturens udvikling. Dybe grønne, blå og brune urskiver pryder vores tidløse ure, med en smuk effekt der efterligner solens stråler på den isdækkede natur. Vi kalder denne effekt Sunray, og stol på os når vi siger at den skal ses med dine egne øjne. Smuk og iøjnefaldende men samtidig diskret.

Nordgreen har siden sin begyndelse været fascineret af det rum hvor fortid og fremtid mødes, og denne sæsons herreure er ikke anderledes. Klassiske analoge herreure med rødder i historien, nærmest usynligt matchet med fremtiden og al dens potentiale.

Vi bevæger os mod slutningen af 2021, og gør klar til en ny begyndelse. Vores velkendte, prisvindende Pioneer herreur hylder denne foranderlige tid, med nye urskiver der indkapsler det smukkeste årstiden har at tilbyde og forener det med dig på dit håndled.

Vores nye urskive i Sunray blå bringer minder om nordsøens mystiske dybde. Oplyst glimter farven smukt som den rolige vinterhimmel, og minder os om hvad vi har i vente når sæsonen igen skifter. Sunray grøn minder med den stærke, skinnende nuance, om bladene på isbelagte vinterplanter, der skimter frem mellem den snedækkede natur. Og vores nærmest levende Sunray brun, der minder os om den resistente natur, i form af træer og skovbund.

Nordgreens herreure er lige så meget en del af vores konstant udviklende natur som vi alle er. Og et af vores ure omkring dit håndled giver dig ikke kun mulighed for at holde øje med tiden. Nordgreens ure er en ledsager, en del af hvem du er. Vores design er på harmonisk vis både klassisk, moderne og tidsløst - ligesom dig.

Vores nye tofarvede 3- og 5-link remme er en hyldest til denne harmoni. Du kan nu blande det rå børstede metal med vores varme guld og rosaguld. Modsætninger der forenes i et solidt greb der, som os alle, viser hvordan skønhed opstår når modsætninger mødes.

Danmark har skabt et utal af designikoner gennem tiden. Og vi er stolte af at være en del af denne historie med Nordgreens prisvindende herreure. Vores inspiration kommer fra denne udsøgte historie. Dansk design har altid været kendt for at være tidløst og af udsøgt kvalitet. Det samme gælder Nordgreens herreure. Vi har valgt de bedste materialer og urene er samlet med håndkraft.

Men det betyder ikke at du behøver at betale en formue for dit ur. For selvom vores herreure er af højeste kvalitet er vores priser konkurrencedygtige, det bedste af begge verdener. Med begge verdener mener vi, at det er muligt at have et ur af kvalitet til en god pris, som du kan beholde i mange år. Men dette er kun en lille del af Nordgreens vision.

Med rødder i stærke danske værdier og social ansvarlighed, er vores vision at bane vejen for den næste bølge af dansk design. Vores mission er at udbrede denne danske indstilling til design til resten af verden. Siden begyndelsen har vores CSR-tiltag været en stor del af vores virksomhed, og vi arbejder konstant på at forbedre vores designstandarder og vores forpligtelse til vores allesammens planet.

Vores værdier er integreret overalt i vores virksomhed, og vores A/W 2021 kampagne er et godt eksempel på dette. Med denne kampagne blev vi hjemme. Ingen rejser, ingen eksklusíve lokationer, ingen dyre garderober. I stedet benyttede vi vores egne lokaler, med eget udstyr. Tøj og accessories var lånt fra den lokale genbrugsbutik, vores modeller var alle lokale.

Det er et godt eksempel på hvordan vi med nøje planlægning og innovative tiltag, kan opnå smukke resultater med mindre ressourcer. Det er at være tro mod Nordgreens vision. Og som en del af denne vision, har du også mulighed for at gøre en forskel når du køber et af vores ure.

Ved at indtaste serienummeret på bagsiden af dit ur på vores hjemmeside, kan du vælge at bidrage til en af tre velgørenheder ved hjælp af vores Giving Back-program. Vi har nøje udvalgt tre velgørenheder der støtter tre af de største udfordringer vi står over for: Adgang til rent drikkevand, Uddannelse af børn i udviklingslande, og beskyttelse af regnskoven.

Med Water For Good giver du to måneders rent drikkevand til et menneske i Den Centralafrikanske Republik. Vores samarbejde med Pratham UK giver et barn i indien uddannelse i en måned. Og hvis du vælger at beskytte regnskoven i Latinamerika, sikrer dit bidrag at 50m2 vil stå uberørt.

Vi er utrolig stolte af at dele vores efterårs/vinter sæson af herreure med dig, og vi glæder os til at se hvilken farve du vælger at pryde dit håndled med. Det er tid til en reset, og vi er glade for at være din ledsager i denne nye begyndelse.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.