<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Lev mere klimavenligt med disse simple råd

Det er i dag super vigtigt, at man tænker mere over miljøet. Det er derfor også en god ide at gøre så meget man kan, for at man lever en klimavenlig hverdag, selvom det kan være en smule svært til tider.

Du kan gøre en masse forskellige ting, for at leve mere klimavenligt - du kunne for eksempel skifte til et elselskab, der planter et træ, hver gang de får en ny kunde.

Skift el her, hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i. Læs videre her, for at finde flere råd, der kan gøre din hverdage en smule mere miljøvenlig.

Undgå plastic i hverdagen

Der er mange forskellige ting, man ikke tænker så meget over i hverdagen - det kunne for eksempel være noget som plasticposer. Selvom man måske ikke tænker så meget over dem, kan det faktisk være et godt sted at starte, når det kommer til at leve mere klimavenligt.

Overvej at skifte plasticposer ud med net, så du undgår for meget plasticforbrug, når du handler. Hvis du bare husker at pakke et net, og måske endda også nogle forskellige grøntsagsnet, når du skal ned og handle, vil det gøre en stor forskel, selvom det ikke kræver så meget.

Undgå at bruge bilen, hvis det kan lade sig gøre

Bilen er noget af det, som udleder en masse CO2. Du kan derfor overveje at bruge din bil lidt mindre i hverdagen. Måske der i virkeligheden ikke er særligt langt, til din arbejdsplads? Så kan du måske tage cyklen, og undvære bilen.

Det vil ikke kun gøre, at du lever mere klimavenligt, men også gøre, at du får noget god motion til og fra arbejde. ved at gøre disse simple ting, vil du altså kunne gøre din hverdag meget mere klimavenlig, end den før var.

Følg
Jyllands-Posten