<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan vælger du den rette vikle til din baby

Hvis du har besluttet dig for at blive en officiel viklebærer for din nyfødte baby, så er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken viklebærer du skal være. Hertil skal du vælge den helt rette vikle til dig og din baby. Dette kan du få hjælp til i denne guide.

Læs om de forskellige vikler på markedet

Der er en masse typer af vikler, som du kan vikle baby med. Det er således en god ide at læse om de forskellige vikler, så du kan blive mere afklaret om, hvilken du skal købe.

Det kan for eksempel være, at du skal købe en ringslynge. Disse er smarte, da de ikke skal bindes, men bare strammes gennem to ringe. Du har altså god mulighed for at vikle din baby ud ad ringslyngen, når du har brug for det.

Du kan også vælge at købe en bæresele, som også er en meget smart vikle. Disse er blandt andet smarte at bruge, hvis du er på farten med din baby. De er også meget nemme at bruge, da du ikke behøver at binde eller stramme denne vikle.

Der er andre typer af vikler, som du med fordel kan undersøge på egen hånd.

Vælg det rette materiale

Valg af materiale kan også være meget vigtigt, når du skal vælge vikle. Det skal blandt andet være et materiale, som ikke irriterer dig eller din baby. Det bør dog også være et robust materiale, som kan holde til at bære en baby.

Vælg den rette farve

Valg af farve kan også være relevant, når du skal vælge din vikle. Det er trods alt et redskab, som du skal gå med meget ofte. Det kan ligeledes være, at der er én helt bestemt farve, som din baby absolut ikke kan lide, hvilket kan gøre det meget vanskeligt for dig at bruge viklen.

Følg
Jyllands-Posten