Sådan starter du et ApS - hurtigt, sikkert og billigt

Artiklens øverste billede

Går du med en iværksætterdrøm i maven? Har du et stort ønske om at blive din egen chef, hvor du selv bestemmer dine arbejdstider? Så er du kommet til det rette sted, for her i artiklen guider vi dig til, hvordan du starter et ApS. Hvis du er på vej til at realisere din drøm om at eje din egen virksomhed, skal du være klar over, at det er benhårdt arbejde. At starte sin egen virksomhed er ikke noget, man bare lige klarer i løbet af en enkelt dag, for der er rigtig mange formaliteter, der skal være styr på, som er i overensstemmelse med lovgivningen. Når man starter en ny virksomhed, er der forskellige typer selskabsformer, man kan oprette, og her er et ApS altså en af dem. Start ApS på en hurtig, sikker og billig måde ved at læse med i artiklen herunder.

Hvad er et ApS?

Opret ApS hurtigt, nemt og sikkert, men vær først lige klar over, hvad et ApS egentlig er. Et ApS kaldes også for et anpartsselskab, og det er blot en af de selskabsformer, man kan oprette ved opstart af en ny virksomhed. ApS er uden tvivl en af de mest anvendte selskabsformer i Danmark, og der kan sagtens være mere end én ejer af et ApS. Når du opretter et ApS, skal du lægge en kapital for at få lov til at starte virksomheden, og i dette tilfælde er det minimum 40.000 kroner, du skal kunne udlægge som startkapital. Før dit ApS endegyldigt bliver oprettet, skal din selskabskapital først godkendes, og så skal din virksomhed desuden registreres hos Erhvervsstyrelsen.

Sådan foregår processen

Du kan heldigvis oprette et ApS på en hurtig, sikker og billig måde. For at oprette et ApS skal du først have styr på alle dine selskabsdokumenter. Det kan være en fordel at få professionel hjælp til at udarbejde disse dokumenter, så du er sikker på, at de er udarbejdet i overensstemmelse med selskabsloven. Dernæst skal din virksomhed registreres hos Erhvervsstyrelsen, hvilket typisk kan klares inden for et døgn. Når registreringen er godkendt, får du oprettet et CVR-nummer, som er din virksomheds identifikation. Det er desuden et krav for alle danske virksomheder, der omsætter for mere end 50.000 kroner om året, at få et CVR-nummer.

Derfor skal du starte et ApS

Som nævnt er der flere forskellige selskabsformer, man kan oprette, når man starter en ny virksomhed, og ApS er en af de mest anvendte selskabsformer. Der er dog en god grund til, hvorfor et ApS er en af de mest udbredte selskabsformer i Danmark, fordi der er ikke lige så stor risiko forbundet ved at oprette et ApS i forhold til andre selskabsformer. Når du opretter et ApS, har du begrænset hæftelse, hvilket vil sige, at du kun mister de 40.000 kroner, som du har brugt til startkapital, såfremt virksomheden ender med at gå konkurs. På den måde behøver du altså ikke at gamble med din private formue, når du opretter et ApS, fordi du ikke skal være bekymret for at miste flere penge end din startkapital.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.