Tag en uddannelse som NLP coach eller NLP psykoterapeut på deltid

Artiklens øverste billede

Elsker du at arbejde med mennesker?

Du har måske allerede et job, hvor du arbejder meget med mennesker. Eller måske, du har et ønske om i et fremtidigt job at være bedre i stand til at håndtere arbejdet med mennesker ved at have en klarere forståelse af, hvordan mennesker tænker, og hvilket ståsted de agerer fra?

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) er en psykologisk metode, der giver dig mulighed for at blive opmærksom på dig selv, dine tankemønstre, samt hvordan andre tænker og oplever verden på.

Du har mulighed for at tage en uddannelse som enten coach eller psykoterapeut, hvor NLP bruges som psykologisk metode.

4-årig uddannelse til NLP psykoterapeut

Som psykoterapeutstuderende vil du tilegne dig ny viden og nye kompetencer inden for det psykologiske felt. Du får en større indsigt i, hvordan mennesker tænker og handler på, og du vil blive klogere på, hvilke drivkræfter, der ligger bag adfærd.

En NLP psykoterapeutuddannelse giver dig en form for “værktøjskasse”, som du kan benytte i alle sammenhænge, hvor der er mennesker involveret. Det kan være i dit arbejde eller i dit privatliv. Du vil blive styrket i at anvende de psykologiske metoder på forskellige måder fra et NLP synspunkt.

Den 4-årige NLP psykoterapeutuddannelse tages som et deltidsstudie, så du har tid til både et fuldtidsarbejde og privatliv ved siden af. Du skal tage uddannelsen, fordi du har lyst til at hjælpe, forstå og udvikle mennesker gennem samtale.

Coachuddannelse med udgangspunkt i NLP som metode

Som NLP coach vil du få stærke kompetencer i at arbejde dynamisk med klienters mål, hverdagskonflikter, motivation og løsningsmuligheder.

Typisk tages coachuddannelsen af ledere, som ønsker at blive bedre til at navigere i samspillet mellem sine medarbejdere og at blive bedre til at sætte sig i det sted, hvor medarbejderne befinder sig. En leder skal kunne tage ansvar, men det er også vigtigt, at en leder kan motivere sine medarbejdere i en positiv retning.

Tag en NLP coachuddannelse i København og få bedre kompetencer til at hjælpe andre mennesker - evt. dine medarbejdere - til at sætte mål og skabe klarhed over deres egne ressourcer og evner, som de kan anvende i deres arbejde.

Tag en uddannelse på Dansk NLP Institut i København

Dansk NLP Institut i København er et veletableret institut, der tilbyder uddannelser inden for psykoterapi og coaching, hvor der tages udgangspunkt i NLP som metode.

Hos Dansk NLP Institut tages der udgangspunkt i personers både personlige og professionelle udvikling. Uddannelserne anvender alle NLP som metode, hvoraf de studerende lærer at forstå og anvende NLP i praksis både i privatlivet og på arbejdspladsen.

Uddannelserne er alle udviklet i tæt samarbejde med anerkendte NLP trænere.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.