<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan får du en lækker hjemmeside

Flere og flere mennesker får deres egen hjemmeside, enten i forbindelse med deres virksomhed eller deres fritidsinteresser.

Der kan selvfølgelig være mange grunde til at lave en hjemmeside, men folk der vil sælge varer eller ydelser, samt bloggere og influencere, er dem der ligger i top, når det kommer til hvorfor man vil have en hjemmeside. Det er forholdsvis let at lave en hjemmeside og der findes mange forskellige platforme der tilbyder færdige temaer, som man kan redigere i, eller en hjemmeside man selv kan bygge fra bunden. Hvis man ikke har nogen erfaring med at lave hjemmesider, kan det dog være en god idé at få nogen til at hjælpe dig. I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvordan du får en lækker hjemmeside.

Brug et templatesite

Der findes en del forskellige sider der tilbyder at du kan lave din egen hjemmeside, ud fra færdiglavede skabeloner. Det foregår på den måde, at man vælger en skabelon som man synes ser godt ud og derefter skifter indholdet (tekst og billeder) ud med sit eget. På den måde kan man lynhurtigt lave en flot og velfungerende hjemmeside, som fremstår professionel. Ulempen er dog, at hvis man er en virksomhed der vil sælge produkter, så er der en del begrænsninger ift. bl.a. SEO og tilføjelse af eventuelle plugins.

Brug et bureau

Hvis man ønsker at tilføje en webshop til sin hjemmeside, eller har brug for hjælp med markedsføring, kan det være en god idé at hyre et webbureau eller digital marketing bureau, som kan tage sig af de ting som du ikke selv kan finde ud af. De fleste digitale marketingbureauer tager sig for det meste kun af markedsføring og forskellige former for annoncering, men nogle bureauer kan også tilbyde at lave din hjemmeside og din webshop for dig. Det er derfor en god idé at kontakte bureauet for at høre hvad de kan tilbyde.

Sådan finder du et bureau

Den nemmeste måde at finde et digitalt marketingbureau på, er ved at søge på internettet. Du går blot ind på Google, eller en af den andre søgemaskiner, og skriver ”digital marketing bureau nær mig” og så vil søgemaskinen give dig en oversigt over alle de bureauer der findes i din by eller i dit nærområde. Når du har fundet et par forskellige bureauer, er det en god idé at indhente tilbud fra dem alle, så du kan vælge det bureau der passer bedst til dit budget og dine behov.

Følg
Jyllands-Posten