<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan bliver du mere effektiv ved skrivebordet

Der er mange gode grunde til, hvorfor det er brugbart at blive mere effektiv, når man sidder og arbejder ved skrivebordet. Hvis du således ønsker at blive mere effektiv på arbejdet, kan du læse med her, hvor du får nogle gode tips til det.

Køb en rollermouse

Det skal nogle gange gå hurtigt, når man arbejder på computeren. Hertil kan du købe en ergonomisk kontormus. Du kan med fordel klikke her, hvis du ønsker at se et godt udvalg af ergonomiske muse, som du kan bruge, mens du arbejder på din computer.

Når du benytter dig af en smart og ergonomisk mus, vil det ikke gøre lige så meget skade på dine hænder og håndled. Dette er fordelagtigt, da du har mulighed for at arbejde endnu længere tid, når du er smertefri.

De mange specielle funktioner, som en rollermouse har, kan også få dit arbejde til at gå meget hurtigere.

Øv dig i at skrive hurtigere

Du kan også få arbejdet til at gå hurtigere, hvis du øver dig i at skrive hurtigere. Dette vil selvfølgelig være fordelagtigt for dig, som skriver meget på arbejdet.

Du kan øve dig i at skrive hurtigere på mange måder. Du kan for eksempel bare forsøge at skrive hurtigere på arbejdet. Du kan også benytte dig af diverse programmer på nettet, som skal hjælpe dig med at taste hurtigere på tastaturet.

Husk at tage pauser

Det kan sagtens være, at dit hurtige arbejde er effektivt. Dog er det stadig vigtigt, at du sørger for at tage nogle pauser, mens du arbejder.

Du kan for eksempel lave nogle strækøvelser til hænderne, så du undgår smerter og træthed – til trods for at du måske bruger en ergonomisk rollermouse.

Du kan også bevæge dig væk fra skrivebordet, så du kan få bevæget kroppen. Du kan for eksempel lave flere strækøvelser eller gå lille en tur.

Følg
Jyllands-Posten