<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Gode råd til markedsføring af egen virksomhed

Har du egen virksomhed og skal derfor stå for markedsføringen af virksomheden? Eller er du ansat i en virksomhed, hvor det er dig der skal stå for brandingen? Så er der ikke nogen tvivl om, at denne artikel vil være interessant for dig. Her er nemlig nogle gode råd til dig, som skal til at markedsføre din egen virksomhed.

1. Sørg for at folk husker dit logo

Det er naturligvis vigtigt, at du får designet et logo, samt markedsført logoet så godt, at folk alid kan huske din virksomheds logo. Ved at have et logo der er flot designet, kombineret med markedsføring der inkluderer logoet på smarte metoder, så kan du skabe et logo, som alle ved lige med det samme hvis er. Hvis du pakker alle dine ordre ind i en pose, så kan du f.eks. købe poser med tryk engros til få penge per pose, men så har du så til gengæld noget at pakke ordre ind i, som er pænt og bruger virksomhedens logo.

2. SEO på hjemmesiden

Udover det, så bør du også fokusere på SEO på din hjemmeside. SEO er et relativt nyt begreb, som hurtigt har taget over online-verdenen og vist sig at være et ekstremt vigtigt begreb når det kommer til online markedsføring. SEO står for Search-Engine Optimization og er altså bl.a. processen med at optimere sin hjemmeside til at dukke op så højst som muligt i søgeresultaterne på sider som f.eks. Google og Yahoo. Jo højere du dukker op der, jo flere besøgende får din hjemmeside.

3. Sociale Medier

Sociale Medier er perfekte til at lave markedsføring på. Folk bruger ekstremt meget tid af deres hverdag på sociale medier og derudover har de sociale medier kæmpe mængder data om deres brugere, hvilket gør det muligt at lave meget målrettede kampagner. På den måde kan man lave meget effektive kampagner, som er lavet fuldstændig til en specifik målgruppe.

4. Content Marketing

Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt at nævne content marketing. Der er to overordnet mål med content marketing og det er at skabe mere trafik på sin hjemmeside og derefter at udvikle denne trafik til at være et lead for virksomheden. Content marketing kan altså være alt muligt forskelligt indhold, som er med til at gøre oplevelsen på hjemmesiden bedre, hvilket betyder at flere besøger hjemmesiden og bliver derpå i længere tid, og så begynder hjulet bare at trille med flere besøgende og flere kunder.

Følg
Jyllands-Posten