<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Det kan gavne forretninger at få en indløsningsaftale der inkluderer mobilbetalinger

I løbet af de seneste år er antallet af personer, der benytter sig af smartphones og tablets steget gevaldigt. Faktisk forholder det sig sådan at langt de fleste danskere har en smartphone som telefon. Oveni i det så er det også et stort antal af de personer, som bruger en smartphone til hverdag, der også ejer en form for tablet.

Det store forbrug af smartphones og tablets blandt danskerne bidrager til mange ting og kan desuden bringe en række af fordele med sig. En af de fordele er muligheden for at betale kontantløst gennem forskellige betalings apps, som for eksempel Google pay og Apple pay.

Danskerne benytter sig meget af Mobilbetalinger

De forskellige mobilbetalings apps, gør det blandt andet muligt at kunne betale udgifter uden at skulle have hverken kontanter eller kort på sig. Det er noget, som rigtig mange benytter sig af, og faktisk svarer antallet af forbrugere lige knap til de fem millioner er ca. 90% af den danske befolkning.

Indtil nu er det muligt for brugerne af Mobilepay, Appel pay, Google pay at foretage sig kontantløse køb i over 100.000 butikker - og da det er et marked i udvikling så forventes det, at det antal kun vil stige i de kommende år.

Derfor begynder der også at komme flere indløsere til, som for eksempel Indløsningsaftale | Pay24Seven, som tilbyder en indløsningsaftale, der inkluderer betaling med de forskellige mobilbetalings apps.

Det kan gavne forretninger

Det kan gavne mange forretninger at finde en indløser, der tilbyder indløsningsaftaler med muligheden for at deres kunder kan betale kontantløst gennem en app på enten deres smartphone eller tablet.

I år 2018 blev der foretaget transaktioner for en samlet værdi af 80 milliarder danske kroner gennem forskellige betalings apps, og da der er tydelige tegn på, at det er en af danskernes foretrukne metoder til at betale udgifter på, så kan det give positiv respons til de forretninger, der vælger at gøre betaling gennem sådan en app muligt.

Undersøgelser har vist at fx Mobilepay appen er et af de mest kendte danske brands i Danmark blandt danskere, der befinder sig mellem 18 og 34 år, men da markedet for både smartphones og tablets er stigende, så er forbruget af betaling gennem apps også stigende for personer både over og under de 18 til 34 år.

Også antallet af erhvervsbetalinger er vokset og faktisk er det steget med omkring 55% på blot de seneste år. Udover de online webshops, der giver kunder mulighed for betaling med betalings apps, så er der også kommet knap 29.000 ny-aktiverede butikker til, som er med til at det samlede antal af butikker og webshops med mulighed for betaling gennem mobilbetalings apps er oppe over 170.000

Det giver altså mange tilfredse kunder, hvis en forretning tilbyder betaling gennem en app.

Følg
Jyllands-Posten