<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan finder du din nye drømmebil

De seneste 15-20 år er der sket rigtig meget indenfor leasingverdenen. Ser man tilbage i 90´erne og start nullerne var det nærmest utænkeligt ikke at eje sin egen bil. Alle ejede deres biler, ligesom rigtig mange ejede deres huse. I forhold til huse er det stadigvæk en udbredt holdning at eje fremfor leje er bedst, da man ikke smider penge i et sort hul hver måned, hvis du ejer dit eget hus. Mentaliteten omkring at eje, er blevet væsentlig udfordret de seneste år især indenfor bilverdenen, da vi jo alle sammen ved, at biler kun taber værdi og aldrig vil blive en overskudsforretning (medmindre du nyder at køre rundt i gamle veteranbiler).

Den store leasing verden

Det kan ofte bedst betale sig at lease en bil fremfor at købe den, især hvis du kigger på biler i mellemklassen til luksusklassen. De fleste af os ønsker også at skifte bil flere gange igennem livet, da vores behov ofte ændre sig. Når vi lige har fået børn, har vi brug for en masse plads, senere vil en mindre bil være bedre, og når børnene er flyttet hjemmefra, er behovet ofte noget helt andet. Dette kan du få gennem leasingbiler.

Fordelen ved leasing

Der er mange fordele ved leasing af biler. En af de største fordele er, at du ikke behøver koncentrere dig omkring værkstedsregninger, da du i mange leasingsaftaler kan tilkøbe fuld dækning af lige præcis det. Så kommer der ikke nogen uforudsete udgifter i de år, som du har bilen. Dette er dog afhængigt af, hvilken leasingtype du vælger.

En anden fordel er, at du selv kan vælge, hvor længe du ønsker bilen. Måske det passer med 3 år, som ofte er standardaftalen, eller måske du bare har brug for bilen i ét år.

Skal du have ny bil? Så oplev mulighederne og find dén, som passer bedst til dig via Global Car Leasing.

Følg
Jyllands-Posten