<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Fordele ved at vælge e-cigaretten

E-cigaretten er et relativt nyt produkt, som erstatter behovet for den normale cigaret. Mange er dog stadig i tvivl om de skal vælge den almindelige cigaret eller e-cigaretten. Der er dog flere forskellige fordele ved at vælge e-cigaretten og dem vil vi gå lidt i dybden med her.

Fordele ved e-cigaretten

En af de mest velkendte fordele ved en e cigaret er, at der ikke forekommer nogen tobak. Det at e-cigaretter ikke indeholder tobak er også den mest markante fordel fra den almindelige cigaret, hvilket giver en lang række fordele. Det resulterer bl.a. i de følgende fordele:

  • Ingen aske
  • Ingen antændelse
  • Ingen lugt
  • Ingen røg
  • Færre kemikalier

Udover disse fordele er der også en række helbredsmæssige fordele ved e-cigaretter. Eftersom at der ikke er tobak i e-cigaretten, så slipper du også for den tjære, som der er i almindelige cigaretter. Med almindelige cigaretter bliver lungerne fyldt op med mørk tjære, som er fyldt med en række forskellige giftstoffer. Der betyder også, at der er en række positive ting ved e-cigaretten frem for den normale cigaret:

  • Smagsløg

Hvis du allerede ryger almindelige cigaretter og vælger at skifte over til e-cigaretten, så vil dine smagsløg med tiden blive bedre. Det skyldes den nedsatte mængde af giftstoffer, som dermed vil irritere smagsløgene mindre.

  • Dårlige ånde

Det er ikke nogen hemmelighed, at rygning af almindelige cigaretter giver dårlige ånde. Det skyldes også de mange giftstoffer der er i cigaretterne. Med e-cigaretten kan du godt regne med, at dine dårlige ånde helt forsvinder.

  • Vejrtrækning

Noget af det som almindelige cigaretter virkelig påvirker er vores vejrtrækning. Når du stopper med at ryge almindelige cigaretter og bevæger dig over til e-cigaretter, så vil du højst sandsynligt også opleve, at din vejrtrækning langsomt bliver bedre igen. Ting som at gå op af trapper eller at tage ud på løbeture vil ikke gøre dig lige så forpustet som de plejer.

  • Morgenhoste

Når man ryger på fast basis, så er det ikke ualmindeligt, at opleve morgenhoste. Det skyldes, at kroppen signalerer at den ikke har godt af alle de giftstoffer, som du får ind i kroppen af cigaretten. Denne morgenhoste vil også minimeres med e-cigaretter og i nogle tilfælde helt forsvinde.

Det var altså en række gode fordele ved at vælge e-cigaretten over den almindelige cigaret. Hvis du er i tvivl om du vil prøve e-cigaretter, så kan du lige så godt give det et forsøg og se hvad du synes. E-cigaretter er på sigt også en billigere løsning end den almindelige cigaret.

Følg
Jyllands-Posten