<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan vælger du den rette briks til manuel terapi

Som behandler – uanset om man er kiropraktor, manuel terapeut eller noget helt tredje – er det vigtigste, at man har brikse af en høj kvalitet.

Det siger sig selv, at det er vigtigt, at dine kunder føler sig trygge og godt placeret på briksen, når de modtager behandling, men det er i lige så høj grad vigtigt for dig som behandler, da en god kiropraktor briks med et godt design også kan lette dit arbejde, så din krop kan holde til at behandle folk i mange år.

Kvalitet koster naturligvis, og en sådan briks er en anseelig udgift for de fleste behandlere rundt omkring. Derfor er det også vigtigt, at man vælger den helt rigtige briks til ens forretning. Men hvad skal du egentlig fokusere på? Det finder ud svaret på herunder.

Tænk på dine kunder

Det allerbedste råd er uden tvivl at tænke på dine kunder. Sæt dig selv i kundens sted og forestil dig, at du skal ind og have en behandling. Det er kunderne, du skal leve af, og derfor er det vigtigt, at de føler sig godt taget imod, og det sker bedst med en briks af høj kvalitet.

Størrelse og udseende

Dette punkt hænger lidt sammen med kundernes ønske, men det er også vigtigt, at du tænker over både længden og bredden på briksen. Ønsker du en smal briks, så du kan komme tættere på kunden, eller er det vigtigere at kunden får en bredere briks, så der er mere plads til dem under behandlingen?

Det er måske en smule banalt, men udseendet på din briks er også værd at tænke ind. Hvad for en farve passer bedst ind i dit arbejdsrum og giver kunderne den bedste oplevelse.

Stationær eller transportabel

Der kan være stor forskel på, om kunderne kommer ud til din klinik, eller om du selv kører ud til klienterne og behandler dem. Derfor er det også meget vigtigt, at du tænker over, om du skal have en briks, der er stationær eller transportabel.

Skal den være transportabel, så siger det sig selv, at det er vigtigt, at den kan foldes sammen til transport rundt til dine kunder – selvfølgelig uden at det koster noget på kvaliteten.

Vælg den rette forhandler

Når du investerer relativt mange penge i en kiropraktor briks, så er det også med at finde den bedste forhandler.

Her er det en god idé at finde en forhandler med et stort udvalg, og som har fået gode anmeldelser fra kunder via Trustpilot og lignende tjenester.

Derfor ville det give rigtig god mening at kigge hos AcupunctureShop, da de topper på begge disse punkter og har gjort det i mange år.

Følg
Jyllands-Posten