<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Find de bedste spaophold

Så er det blevet tid til spa og wellness! Herunder guider vi dig til at finde frem til de bedste wellnessophold, og hvad du skal holde øje med – samt nogle gode tips og råd. Læs med – og forkæl dig selv med en oplevelse udover det sædvanlige, eller giv det i en gave til en, som du holder af.

Du finder alverdens skønne spaophold rundt omkring i Danmark. Dette kan fx være:

· Marienlyst Strandhotel – byder på nærmest alt hvad du skulle ønske fx saunagus, spabehandlinger, udendørsspa og saltterapi.

· Alsik Hotel – nybygget og Danmarks største spa. Mere end 60 forskellige spaoplevelser.

· Himmerland Resort – dampbad, sauna, saltbad og beliggende i en skøn natur.

Find bedste priser her på spaophold. Du kan ofte vælge mellem om du blot vil have en enkelt dag på stedet, eller om du vil have en overnatning med. Sidstnævnte kan i den grad anbefales – ofte har mange af stederne også lækre muligheder for gourmetmåltider. Alt i alt en skøn oplevelse for alle sanserne.

Tilvalg af massage

Det kan altid anbefales at tilvælge en omgang massage. Når du tjekker ind hos et wellnesssted, så har de allerede de helt rigtige rammer for en god massage – og ofte har de også ansat nogle kompetente medarbejdere, som har styr på deres kram.

En massage kan til tider være i den dyre ende, men det er alle pengene værd. Det er sjældent at man bruger tid og penge på en omgang massage, men det kan i den grad anbefales.

Et godt tip: Sæt telefonen på flyafstand, mens du er afsted på dette lille afslappende afbræk fra hverdagen. Alverdens notifikationer vil med det samme sende dig tilbage til en stressende hverdag. Befind dig i nuet, læs til en god bog – eller lyt til din yndlingspodcast mens du ligger på solsengen ved spaområdet. God fornøjelse.

Følg
Jyllands-Posten