<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Nyt spisebordssæt? Sådan vælger du nogle stole, der passer godt ind

Et spisebord er en helt afgørende del af de fleste hjem. Det er ved spisebordet, du samles med familien om dagens måltider, og det er ved spisebordet, at mange andre dagligdagsaktiviteter som eksempelvis lektielavning, studier og avislæsning foregår.

Det er også om spisebordet, du samles med gode venner på en weekendaften, når i gerne vil nyde noget godt at spise og hygge jer i hinandens selskab.

Men intet spisebord uden spisebordsstole. Dine spisebordsstole afgør, om det bliver behageligt at sidde om dit spisebord over længere tid, hvorfor gode spisebordsstole er afgørende for din families lyst til at blive hængende om bordet og hygge, mens gode stole også er vigtige for dine gæsters lyst til at blive og have det sjovt til langt ud på aftenen.

Men komfort er ikke alt, for uden flotte spisebordsstole vil spisebordet hurtigt komme til at se klodset og forkert ud i rummet, og det er derfor mindst lige så vigtigt, at du går efter nogle stilrene spisebordsstole til spisebordet.

Kig på den eksisterende indretning

Når du køber spisebordsstole, er det naturligvis vigtigt, at stolene passer til dit spisebord, når det kommer til farve og stil. Men det er mindst lige så vigtigt, at dine stole passer ind i den eksisterende indretning omkring bordet, da bordet og stolene ellers hurtigt kan komme til at stikke akavet ud.

Dit spisebord med stole er et stort møbel, som vil fylde meget i ethvert rum, men ved at vælge stole, som passer godt ind i indretningen, vil det hele komme til at fylde mindre rent visuelt.

Det vil desuden komme til at se rigtig skarpt ud, hvis eksempelvis læderet på din sofa matcher læderet på dine spisebordsstole, mens det også vil se smart ud, hvis træelementer i samme farve og stil går igen mellem dine stole og eksempelvis en reol eller en skænk.

Følg
Jyllands-Posten