<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Philips Hue giver dig kontrollen over dit lys

Vi kunne nok alle sammen hurtigt blive enige om, at lyset er enormt vigtigt i et hvert hjem. Det er dog langt fra alle mennesker, der udnytter lyset på bedst mulige måde.

Der findes så mange forskellige måder, som du kan vælge at skabe den bedste belysning på, at det ville være synd ikke at udnytte nogle af dine mange muligheder fuldt ud. Du kan for eksempel gøre meget mere ved nuancen på lyset ved bare at vælge den rette pære, som for eksempel en Philips Hue.

Derfor er pæren vigtig

Selvom selve lampen er vigtig for, hvordan lyset vil blive spredt i et rum, så er det ikke lampen i sig selv, der giver den bedste belysning. I virkeligheden er det jo pæren, som betyder allermest for, hvordan lyset vil se ud i et givent rum. Derfor kan det altså betale sig at tænke lidt mere over, hvilken pære du vælger.

Vælger du en Philips Hue-pære, så vil du have mange muligheder, når det kommer til at få fat i den perfekte kulør på lyset. Her vil du altså få masser af indflydelse på lyset i dit hjem.

Vælg en smart pære fra Philips Hue

Ikke nok med at lige netop denne type pære giver dig mange valgmuligheder, når du skal købe den, så kan du faktisk også få masser af valgmuligheder, selv efter pæren er installereret.

Philips Hue giver dig nemlig også mulighed for at styre lyset fra en smartphone, hvis bare du har en app til det. Så vil du altså både få indflydelse på sådan noget som:

  • Lysstyrken
  • Lysets varme
  • Og lysets farve

Du kan vælge din pære, alt efter hvad du har behov for at kunne regulere på. Når du først køber dine pærer, kan du i øvrigt se på startpakker og pærer, som gør det nemt at få fat i alt.

Følg
Jyllands-Posten