<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan kan du se VM 2022

Der er vidst ingen tvivl om, at VM er en af de største og vigtigste internationale fodboldbegivenheder. Der er altid store forventninger til verdensmesterskabet (også kendt som Fifa World Cup), som kun afholdes hvert 4. år, og hvor vinderholdet kan kalde sig for det bedste fodboldhold i verden. VM er lig med fodbold i topklasse. Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af VM 2022, skal du læse med her.

Stream VM fodbold

Vil du gerne være sikker på, at du kan se VM fodbold, er det heldigvis nemt at streame kampene hjemmefra. Når VM afholdes i 2022 vil det være muligt at streame alle kampene på enten DR1 eller på TV2. DR1 og TV2 har sikret sig rettighederne til at vise kampene i Danmark, og kampene fordeles ligeligt mellem de to kanaler. Det er endnu ikke offentliggjort, hvilke af de to kanaler der kommer til at vise hvilke kampe. Det er derfor en rigtig god idé at sørge for, at du kan streame både TV2 og DR1, inden VM går i gang i 2022.

Er du eller bliver du kunde hos YouTv, har du nemt og uden besvær sørget for, at du kan se alle VM kampe. DR1 er nemlig med som standard i tv-pakken hos YouTv, og du har mulighed for at tilvælge TV2. Du kan se både kvalifikationen og slutrunden.

Se fodbold med familie og venner

Fodbold kan samle folk på en helt særlig måde. Specielt, når nogle af verdens største og dygtigste fodboldhold samles på banen. Det kan dog nemt ødelægge en ellers hyggelig fodboldkamp, hvis billedkvaliteten er dårlig eller hvis teknikken driller. Med YouTv skal du ikke bekymre dig om disse problemer. Du kan se alle VM kampene derhjemme i høj kvalitet. Invitér venner og familie over til fodboldkamp. Som kunde hos YouTv kan du bruge tiden på at hygge dig og nyde kampene.

Er du i udlandet under VM, har du også rig mulighed for at følge med, hvis du er kunde hos YouTv. Du kan nemlig streame både DR1 og TV2, også selvom du befinder dig i et andet EU- eller EØS-land end Danmark. Du behøver derfor ikke at gå glip af VM, selvom du er i udlandet, mens kampene spilles.

Som kunde hos YouTv er du helt sikker på ikke at gå glip af VM 2022.

Følg
Jyllands-Posten