<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Få styr på transporten og logistikken

Som virksomhed er det helt centralt, at man har styr på sine varers transport og logistik. Hvis man ikke har styr på dette, kan det betyde tab i omsætning, hvilket ganske naturligt er en stor frygt for mange virksomhedsejere. Derfor er det vigtigt, at man finder en transport- og logistikvirksomhed med stor erfaring inden for de mange grene af transport og logistik, og som også kan tilbyde kundetilpassede og fleksible løsninger. En sådan virksomhed er den internationale transport- og logistikvirksomhed H. Daugaard, som med mere end 100 års erfaring i Koldings erhvervsliv har vist sig tilpasningsdygtige i en branche med konstant skiftende krav.

En samlet transport- og logistikløsning

H. Daugaard tilbyder løsninger i alle facetter af transport og logistik. Virksomheden kan bl.a. tilbyde transport via veje, togbaner og sø. Det betyder, at din virksomhed f.eks. kan få transporteret jeres varer ud med både lastbiler og toge i Europa, mens større godstransport kan blive transporteret med skibe. Kort fortalt tilbyder H. Daugaard transport på alle niveauer.

Derudover er der også mulighed for lagerhoteller. Det vil sige, at virksomheder har mulighed for at leje lagerplads på et af H. Daugaards lagerhoteller. Hvis du som virksomhed derfor mangler plads til dine varer, kan H. Daugaard tilbyde en løsning, så du kan leje dig ind på et lagerhotel. Der kan tilbydes lagerhoteller i Vejle, Kolding og Vamdrup.

Bæredygtig transport

Som transport- og logistikvirksomhed er det vigtigt at reducere sit CO2-udslip, da transport af varer også har en indvirkning på mængden af CO2 i atmosfæren. H. Daugaard arbejder således målrettet efter at sænke CO2-udslippet i deres transport, så transporten kan blive bæredygtig. Det gøres bl.a. med tiltag som miljøvenlige dæk og generelt miljøvenligt materiel i lastbilerne og det såkaldte Eco-driving, hvor lastbilerne kører mere miljøvenligt. Dermed kan H. Daugaard bidrage til at mindske CO2-udslippet.

Høj leveringssikkerhed

Hvis din virksomhed vælger H. Daugaard, kan I være sikre på en høj leveringssikkerhed. Dette er netop alfa og omega for mange virksomheder, da det selvfølgelig er enormt vigtigt, at varerne kommer til tiden. Da H. Daugaard også har den helt unikke kombination af vejtransport, banetransport, søtransport og lagerhoteller, øger det leveringssikkerheden og fleksibiliteten – og det endda til konkurrencedygtige priser.

Så hvis du står og mangler en transport- og logistikvirksomhed med stor erfaring, høj leveringssikkerhed, konkurrencedygtige priser, bæredygtig transport og kundetilpassede løsninger, så er H. Daugaard det rette valg. For denne virksomhed er det netop vigtigt at have den enkelte kunde i centrum, så der kan udvikles løsninger inden for transport og logistik, som gavner hver enkelt kunde.

Følg
Jyllands-Posten