<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Disse træer skal du vælge til din have

Der findes et hav af forskellige træer, og det kan være lidt en jungle at finde rundt i. Herunder guider vi dig igennem nogle træer, som du kan pynte din have med. Frugttræer – flotte og smagfulde Et frugttræ er nærmest et must i enhver have. Dette kan fx være et æbletræ, pæretræ, blommetræ, kirsebærtræ eller noget helt femte. Ja, du kan med fordel vælge flere forskellige frugttræer og placere dem rundt omkring i haven. Ikke nok med at frugttræer er flotte, så smager de også pragtfuldt og kan bruges i madlavningen – både i de søde og salte retter.

Vælg et cedertræ

Et cedertræ er perfekt til de danske haver. Det er et skønt stedsegrønt træ, som med tiden kan blive ufattelig stor og pynte i haven i flere årtier. Det er en træsort, som modstår svamp og råd meget bedre end andre træer. Desuden så er cedertræ faktisk også et solidt og holdbart byggemateriale, som egner sig godt til fx beklædning af husets facade. Dette giver et skønt look, og derudover er materialet meget modstandsdygtigt og der er blot brug for minimal vedligeholdelse.

Det japanske kirsebærtræ

Et af de mest smukke træ, som du overhovedet finder. Du har formentlig allerede stødt på træet én gang eller to på de sociale medier – garanteret på Instagram. Det er nemlig et træ, som er utrolig æstetisk og egner sig godt til det visuelle medie.

I løbet af foråret kan du se de ufattelig smukke lyserøde blomster, som er en sand fryd for øjet. Dette er et helt specielt træ, som giver en skøn og romantisk atmosfære til haven. Det er en træsort, som man finder i flere og flere danske haver – og dette er mod god grund. Den adskiller sig fra de mange klassiske grønne træer, som vi normalvis ser utallige af.

Følg
Jyllands-Posten